Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki egy szakítás után pszichológushoz fordult, hogyan segített neki feldolgozni hogy tovább tudjon lépni? Milyen módszerekkel, vagy mire jöttetek rá közben ami segített elengedni?
Sziasztok, járok terápiába. Nem konkrétan a szakítás miatt mentem, hanem más, régebbről gyökerező problémáim voltak, amik az előző párkapcsolatban csak romlottak. Nagyon sok alkalmat szántunk az exemmel való kapcsolatomra is. Nem a szakítást kellett feldolgoznom, hanem az önértékelésem rendberakni, ami kvázi megsemmisült.
Lehet furcsán hangzik,de rájöttem, hogy nem az ő hiánya fájt, hanem a magamé. Hogy már csak nézője vagyok az életemnek.
A szakítás feldolgozása kicsit olyan, mint egy gyászmunka: elvesztettük a párunkkal együtt azt a jövőképet is,amit a szívünk mélyén elképzeltünk vele. Ahány szakember, annyiféle módszer van. Nekem az segített, hogy felhívta a figyelmet, azokra az értékeimre, amiket már szinte elfelejtettem, írtam is levelet korábbi önmagamnak stb. Pár ülés elegendő lehet neked is,ha nincs más problémád , csak nyerhetsz. BUÉK! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!