Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido feldolgozni egy szakitast?
Figyelt kérdés
nem vele volt az elso kapcsolatom igy nem is ertem h miert nem tudtam meg rajta tul lepni pedig csak 3 honapot jartunk:(2023. ápr. 18. 20:57
1/6 anonim válasza:
Mindenkinek más. Meg az is számít, hogy mennyire ragaszkodtál hozzá. Nekem "átlagosan" olyan 2-3 hónap, de még utána is néha-néha eszembe jut az illető. Van olyan akit a mai napig nem tudok teljesen elfelejteni..
2/6 anonim válasza:
Szerintem te inkább magadat sajnálod.
3 hónapos "kapcsolat" nem kapcsolat. Legközelebb légy óvatosabb.
3/6 anonim válasza:
Nekem ha aznap jön valami nagyszerelem akkor félnap elég volt feldolgozni.
Ha nekem mondták volna nem hittem volna el. De ez igy van.
Ha nem jön semmi akkor meg végigmegyek a kínokon makótól jeruzsálemig is meg vissza. Aztán a magányrész még ennél is rosszabb. De azon is végigmenni. Szerintem embertelen az egész és hosszú folyamat. Évek is lehet
Ami leredukálható ha van vki felnapra is..
4/6 MolotovPunk válasza:
Nekem volt olyan, ahol nagyjából majdnem fél év kellett mire feldolgoztam, hogy szakított velem a nő. 3 hónapos kapcsolat az nem túl sok idő amúgy.
5/6 anonim válasza:
Nekem is kb annyi idő volt.
Nem mi szakítottunk?
Január végén lett vége.
Már egyre jobb.
De még nézegetem a profilját.
Bár már nem napi 50x.
6/6 anonim válasza:
Mindenkinek egyéni. Egy szakításkor nemcsak azt kell elgyászolni, ami volt, hanem azt is, ami lehetett volna. Ilyen szempontból lényegtelen, hogy mennyi ideig tartott. Attól is függ, hogy mennyi sérelem ért a kapcsolatban, szakításkor. Meg attól is, hogy általában milyen mentális állapotban vagy, milyen az önbizalmad, mennyi esélyed van új partnert találni. Szerintem egy évnél hosszabb gyászfolyamat már káros, még haláleset kapcsán is ezt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!