Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A no contact valóban működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A no contact valóban működik?

Figyelt kérdés
Ha alapjáraton nem volt mérgező a kapcsolat, és békében váltatok el egymástól, nem kizárva annak a lehetőségét, hogy a jövőben egyszer lehet hogy újra összehoz a sors. Működhet ilyenkor a no contact? Aki szakított már valakivel, ti mit éreztetek szakítás után? Akár hónapokkal utána? Van itt olyan akinek már bevált a no contact?
2023. júl. 26. 13:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Semmi garancia nincs arra hogy visszajön valaki de amiket másoknál hallottam vagy tapasztaltam, abból egyértelmű hogy a no contact a legertelmesebb megoldás. Az alternatíva az hogy raszallsz és egyrészt kétségbeesett szerencsétlennek fogsz tűnni másrészt az egyébként normális emberi viszonyotokat is szét fogod baxni.

Nincs garancia a no contact eredményességére,de ha már csinálod akkor így érdemes hogy teljesen összekötöd azzal hogy magadra fókuszálsz. Ismerősöm mondott erre egy jó megközelítést. Ha van egy képzés amit meg akarsz csinálni, abba most vágj bele, ha el akarsz erni valami esztetikusat a testeddel azt most csináld, ha meg akarsz pályázni egy új melót több pénzért azt most pályázd meg, ha vannak barátok akiket esetleg kicsit elhanyagoltál (pl mert a kapcsoaltodban nem fordítottál rájuk kapacitást) őket most keresd meg, érted mikre gondolok.

Az exedet korlátozd Instán, nem fog rajta porogni a figyelmed, tudsz a fentiekre ramenni. Törölni nem kell, ha vannak jó sztorijaid rakd ki őket, nem kell neki gyártani őket, de nem árt ha látja hogy egyedül sem vagy egy rakat szar.

2023. júl. 26. 17:28
 12/19 A kérdező kommentje:
az exem kerüli a közösségi médiákat így megkönnyíti a dolgom. messenger aztán ennyi. viszont köszönöm amit írtál! magamra fókuszálok az tuti, eddig is edzettem sokat de mostmár szeretnék a legjobb formámba lenni
2023. júl. 26. 17:35
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem valt be csak reszben a no contact.

Még mindig az eszembe van , pedig 1 ev eltelt.

2023. júl. 26. 22:58
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
És neked miért kell olyan ember, aki csak akkor jön rá, hogy szeret és veled akar lenni, amikor már nem beszéltek?
2023. júl. 27. 05:50
 15/19 A kérdező kommentje:
Mindenki követ el hibákat
2023. júl. 27. 08:34
 16/19 anonim ***** válasza:
52%
Ekkorákat párkapcsolatban ne kövessen el. Ha már szakítani akar, azt véglegesen tegye, ne azért, hogy ne beszéljetek 1 hónapig, hogy aztán újra együtt legyetek. Vagy nem tud kommunikálni és ez szánalmas, hogy ez a módszere, vagy tényleg szakítani akar és komolyan gondolja és soha nem fogtok újra összejönni.
2023. júl. 27. 08:38
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 Bárcsak ilyen egyszerűen működne!
2023. júl. 27. 09:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Pontosan ilyen egyszerűen működik :) Ha én együtt akarok lenni valakivel, nem dobom ki, hanem vele maradok és megpróbáljuk megoldani a dolgokat.

Egyszer úgy szakított velem valaki, hogy azt mondta, nagyon szeret és NEKEM lesz jó, ha vége, neki nem, de meg kell tennie. Természetesen én is reménykedtem, hogy akkor majd megjön az esze, hiszen szeret, velem akar lenni, csak azt hiszi, az a jó, ha nem vagyunk együtt. Próbálkoztam én is mindenne, no contact, vagy pont, hogy beszélni vele, stb. Majd a képembe vágta, hogy ő nélkülem boldog. Majd kiderült, hogy egy másik csaj miatt szakított, csak gyáva volt ezt megmondani. Persze hogy boldog volt az új nőjével...

Nem véletlenül szakított veled, lépj tovább.

2023. júl. 27. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Értettem elsőre is, csak azt mondom, hogy nem mindenki gondolkozik ilyen logikusan, a legtöbb ember engedi, hogy az érzelmei irányítsák. Ez lenne az ideális nyilván, csak ritka, aki ezt képes is tartani.
2023. júl. 27. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!