Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon azt szeretné a volt barátnőm, hogy küzdjek érte és a kapcsolatért vagy inkább tartsam magam ahhoz, hogy nem beszélünk egy ideig?
Lassan egy hónapja szakított velem a volt barátnőm, több éves párkapcsolat után. Saját elmondása szerint már nem érzett úgy irántam, viszont a szakításkor nyitva hagyta az ajtót, hogy ha úgy kell lennie, úgyis újra együtt leszünk majd. Valamint még egy héttel előtte szerette volna, ha vele megyek, ha úgy alakul, hogy új városba költözik. Szakítás után még egy hétig, ugyanúgy beszéltünk ahogy korábban. Aztán mikor az egész szakítás ténye realizálódott bennem, akkor elkezdtem kevesebbet írni, és nem vagyok büszke, de könyörögtem is, hogy próbáljuk meg még egy kicsit együtt, mert nehéz időn voltunk keresztül és elviszem valahová nyaralni és megmutatom, hogy a kételyei csak amiatt voltak, mert valóban főleg neki nehéz és fárasztó időszaka volt egy ideje.
Saját elmondása szerint megfulladva érezte a vége felé magát a kapcsolatban, ezért úgy láttam jónak, hogy inkább nem is keresem. Ugyanakkor teljes lezárást akkor sem tudott nyújtani, mikor legutóbb beszéltünk és nem tudom, kicsit az is furcsa volt számomra, hogy azután váltott borítóképet, miután én is megtettem, kicsit úgy tűnt, mintha bosszúból tenné (a legtöbb közös képet még azóta sem szedte le). Így jelenleg nem tudom mit tegyek. Mert felém azt mutatja, hogy a szakítás óta ő milyen jól elvan és hogy talán a nehezén túl van, de másfelől kicsit úgy érzem, mintha neheztelne rám, hogy ilyen könnyen feladom. Úgy érzem, hogy még egy esélyt megérne a kapcsolatunk, mert úgy érzem a leckét megtanultam és a jellembeli hibáimon próbálok azóta is javítani. Viszont nem tudom, hogy jelen esetben mi lenne a helyes lépés: továbbra is tartani a távolságot és várni arra, hogy esetleg ő keressen, vagy fellépni határozottan és küzdeni érte és megmutatni, hogy igenis kész vagyok az a férfi lenni, akire vágyik?
Mert külön országban éltünk. És komolyan terveztünk egymással. A szakítás előtt egy héttel még azt akarta, hogy költözzek el vele egy másik városba, és hagyjam ott a jelenlegi munkámat és jelenlegi életemet megint, úgy hogy nagyon jó munkám van jelenleg. És mint utólag kiderült, abban a városban ahol most élek, ott is készek felvenni. Tudtommal még nem döntött hova megy.
Persze így utólag talán nem hoznám meg ezeket az áldozatokat érte. De igazából mai napig szeretem és eddig azt hittem ő is engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!