Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért beszélünk erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszélünk erről?

Figyelt kérdés

Az exemmel szakitas után újra kezdtünk beszélni. Különböző csatornákon jelezte neki van új párja(ezt én kétlem).

Most a tökéletes barátnő/barát témát hozta fel, amiből következett a tökéletes randi.

Értelmezhető ez valamiféle jelnek az újrakezdést illetően, vagy csak az érzésekkel jatszadozik?

#ex #szakítás #érzelem #manipuláció #kapcsolat ; beszélgetés
2016. jan. 7. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább csak érzelmi manipuláció.
2016. jan. 7. 19:07
 2/5 A kérdező kommentje:

Sokat nem tud azon manipulálni hogy én vele akarok lenni, eddig is ezt akartam.

Persze ha ő nem akar akkor nem igazán látom ennek az egésznek az értelmét mire is jó.

2016. jan. 8. 00:15
 3/5 Kenzo Tenma ***** válasza:
Semmire nem jó, legalábbis neked boztosan nem, met csak megnehezíti a dolgodat. Ő viszont biztos élvezi. Szerintem hagyd a fenébe, jobban jársz.
2016. jan. 9. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vagy elbizonytalanodott, és most nem igazán tudja, mit akar. Ez a jobbik eset. Vagy pedig ahogy a többiek is mondják, csak játszik veled. De szerintem a másodikra sajnos nagyobb az esély. Mindenesetre jobban teszed, ha felkészülsz a rosszabb esetre, és nem kezdesz el hiú ábrándokat kergetni a kapcsolatotok felmelegítésével kapcsolatban.
2016. jan. 9. 22:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat. Bele semmiképpen sem élem magam, de veszteni valóm sincs.

Szakítás után most beszélünk rendesen huzamosabb ideig. Ha van meg benne felém érzelem, egy két héten belül kiderül. Ha pedig nem akkor Nekem is könnyebb lesz elengedni úgy hogy tudom mindent megtettem.

Van valami tippetek, hogyan vezetnétek a beszélgetést, úgy hogy ne legyen tolakodó, de mégis közelebb haladjak a válasz felé ?

2016. jan. 10. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!