Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélünk erről?
Az exemmel szakitas után újra kezdtünk beszélni. Különböző csatornákon jelezte neki van új párja(ezt én kétlem).
Most a tökéletes barátnő/barát témát hozta fel, amiből következett a tökéletes randi.
Értelmezhető ez valamiféle jelnek az újrakezdést illetően, vagy csak az érzésekkel jatszadozik?
Sokat nem tud azon manipulálni hogy én vele akarok lenni, eddig is ezt akartam.
Persze ha ő nem akar akkor nem igazán látom ennek az egésznek az értelmét mire is jó.
Köszönöm a válaszaitokat. Bele semmiképpen sem élem magam, de veszteni valóm sincs.
Szakítás után most beszélünk rendesen huzamosabb ideig. Ha van meg benne felém érzelem, egy két héten belül kiderül. Ha pedig nem akkor Nekem is könnyebb lesz elengedni úgy hogy tudom mindent megtettem.
Van valami tippetek, hogyan vezetnétek a beszélgetést, úgy hogy ne legyen tolakodó, de mégis közelebb haladjak a válasz felé ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!