Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan fél éve járok a barátnőmmel és még nem történt semmi. Semmi alatt a csókot értem. A kezét alig hagyja h megfogjam és amikor fb-n beszélünk akk mindíg írja h így szeret úgy szeret élőben pedig nem ezt mutatja ki mi a véleményetek erről? 16F
Fél év alatt alig hagyta, hogy megfogd a kezét? ez szerintem azért kicsit durva
alapból szerintem ott kezdődik a járás hogy megcsókolják egymást
Több oka lehet.
Talán csak tapasztalatlan még,nem tudja,hogyan kell kimutatni az érzéseit,hogyan kell kezelni egy kapcsolatot.
Vagy extrém zárkózott típus,vannak ilyen emberek,akik megijednek az érzelmektől,és nem tudnak mit kezdeni velük.
Esetleg szégyell,és ezt nem meri beismerni,vagy felkészületlen arra,hogy barátja legyen.Derítsd ki az okot,próbálj úgy közeledni felé,hogy valahogy megnyíljon.
Talán nem fbon kén a magánéleteteket megbeszélni, hanem élőben, egymás szemébe nézve. Nyilván gátlásos, és csak úgy mond dolgokat, hogy nem kell a szemedbe néznie, ami viszont nem jó... vele kell megbeszélned, és már csak rajtad múlik, hogy ha továbbra is ezt fogja csinálni, akkor neked kell döntened, hogy továbbra is tolerálod ezt.
Szexelni esetleg mikor akart volna, 50 éves korában?
EZ nagyon nem jó. Tapasztalatlan a csaj, fél. Élőben nem meri mondani , h szeret meg ilyenek csak le írni meri.
Az a véleményem , h ezt beszéld meg vele, basszus fél éve jártok és meg se csókoltad? azér azt neked kellene kezdeményezni.
Kedves előttem válaszolók, mikor írta a kérdező, hogy MINDENT azon a nyamvadt facebookon beszélnek meg?! Semmikor. Nekem is van párom, és rengeteget vagyok vele a valóságban, rengeteget beszélünk személyesen, viszont néha szoktunk facebookon is beszélni (ajajaj, most megköveztek, vagy mi?!), és ilyenkor az ember miért ne írhatná, hogy szeretlek édes, vagy hasonló? Annyira el tudjátok ferdíteni az ember szavait... vagy csak a szövegértéssel van gond?
A kérdezőnek pedig annyit, hogyha szereted ezt a lányt, akkor adj neki még esélyt, legyél okos és türelmes még, csak kicsit tarts ki. Beszélj vele erről egy kicsit többet, egy kicsit nyomatékosabban, éreztesd vele, hogy ez így nem oké. Mert tényleg nem oké, vannak párok, akik ilyenkor már rég túl vannak a szexen is.
A barátnőd amúgy hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!