Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy nem beszélünk a történtekről?
Egy barátommal elmentünk hétvégén inni (nem berúgni, csak 1-2 fröccsre), de az eső miatt fel kellett mennünk a lakására. Már egy ideje beszélgettünk a szexről, hogy esetleg lehetne majd valami, de a covid miatt nem találkoztunk. Eléggé rosszul bírom a piát, de végülis úgy alakult, hogy megcsókolt és volt egy kis petting is, nem aludtam nála. Amikor eljöttem, még említette, hogy majd beülhetnénk valahova enni.
Viszont azóta említést sem tett a történtekről, vagy hogy szeretne-e folytatást. Fel sem hozta, hogy valamikor találkozhatnánk. Nem szívódott fel, de csak a szokásos munkahelyi dolgairól ír minimálisan, távolságtartónak érzem.
Én ebből azt szűröm le, hogy már nem akar semmit, ami részemről oké, de ezt miért nem lehet mondani? Vagy nekem kellene rákérdezni, hogy akkor most mi van?
Minden választ köszönök!
"Egy barátommal elmentünk hétvégén inni, megcsókolt és volt egy kis petting is, nem aludtam nála"
"Én ebből azt szűröm le, hogy már nem akar semmit, ami részemről oké"
Egy picit ugy erzem, hogy ugy utalsz ra mint egy ilyen jott-ment dologra.
Ha te alkalminak szantad a dolgot akkor ne lepodj meg ha o is.
Csak abbol szurom le, hogy ugy utalsz ra hogy "egy baratommal", meg aztan kozlod hogy "azt szűröm le, már nem akar semmit, ami részemről oké".
Nem igazan hangzik ugy, mintha komolyan venned.
De azert egy kalandnak elment, gondolom.
Ha ő ilyen normális volt, akkor beszélj róla te.
Mondd el, hogy neked nem volt rossz / élvezted, vagy akár valamikor filmezhetnétek nála.
Nem akar randizni. Ez egyértelmű.
Felesleges felhoznod a témát, kellemetlen lesz mindkettőnek.
Valószínűleg nem akart tőled többet, de úgy jött ki a lépés, hogy
kicsit ittatok és flörtöltetek. Azért küldött haza, mert alapból
nem akart többet, viszont nem akart neked traumát, hogy esetleg
szexeltek, aztán utána lelép. Szerintem ez így tisztességes.
Nem volt ebben több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!