Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz, hogy 5 hónappal a történtek után kér bocsánatot? Meg egyáltalán, hogy még írni mer?
Szerintem talált valaki érdekesebbet és mikor vele nem jött össze, felvette veled újra a kapcsolatot, hátha.
Jól tetted, hogy elküldted!
Tényleg gáz amit csinált.
Viszont bocsánatot kérni sosem késő...
Nekem olyan is volt már, hogy több mint másfél évvel később kért bocsánatot, elmondta hogy én vagyok számára az ideális nő, akit minden más nőben keresett eddig. Mondtam neki, hogy erre egy kicsit későn jött rá, mert már egy jó ideje van olyan barátom, aki tényleg szeret és megbecsül.
Az ilyeneknek ne adj újabb esélyt, mert nem fog változni és nem tudja értékelni azt amije van, csak akkor, amikor ő már nem kell neked. Hosszútávon teljesen tönkretenne lelkileg, úgyhogy inkább ne is válaszolj neki és ismerkedj rendes férfiakkal, akiknek nem 2-3 naponta jut eszükbe írni (mert azért akármit is dolgozik, biztos nem 3 napon keresztül szünet nélkül, evés és alvás nélkül műveli ezt, közben is simán el lehetne küldeni 1-2 üzenetet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!