Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A no contact valóban működik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A no contact valóban működik?

Figyelt kérdés
Ha alapjáraton nem volt mérgező a kapcsolat, és békében váltatok el egymástól, nem kizárva annak a lehetőségét, hogy a jövőben egyszer lehet hogy újra összehoz a sors. Működhet ilyenkor a no contact? Aki szakított már valakivel, ti mit éreztetek szakítás után? Akár hónapokkal utána? Van itt olyan akinek már bevált a no contact?
2023. júl. 26. 13:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp működik, mert vagy hiányozni fogsz neki és megkeres vagy ahogy telik az idő, úgy elmúlik a fájdalom, továbblépsz és leszarod, hogy keresni fog-e vagy nem. 😀
2023. júl. 26. 14:03
 2/19 A kérdező kommentje:
Akkor egy szakítás után valóban ez az egyetlen értelmes opció
2023. júl. 26. 14:09
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Működött. Nagyon ritkán, kb. évente egyszer fordult elő semleges üzenet. Mivel ennek ellenére sem tudtunk túljutni egymáson, ezért újra összejöttünk. 😀
2023. júl. 26. 14:10
 4/19 anonim ***** válasza:
43%

Attól függ.Én például nem akarnék semmit egy olyan embertől, aki már egyszer elhagyott.

Ha meg én hagyok el valakit az azért van, mert többet már nem akarok tőle semmit.Aki felelősségteljesen, megfontoltan éli az életét, az ezt simán szakításnak hívja és annyiban hagyja a dolgot, nem pedig 'no contact'-nak.

2023. júl. 26. 14:27
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, a no contact nálam is bevált :)
2023. júl. 26. 15:00
 6/19 anonim ***** válasza:
86%
Csak az működik. Ne olvasdd vissza a beszélgetéseket, ne nézegesd vissza a képeket, ha esetleg közös ismerősök beszélnek róla, kérd meg őket, hogy ne tegyék. Így max fél év és túl lehet lenni valakin. Ha beszélsz az exeddel, nem leszel túl soha.
2023. júl. 26. 15:05
 7/19 A kérdező kommentje:
5ös, nálad visszajött az ex?
2023. júl. 26. 15:19
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, bocsi, de akibe szerelmes voltam, azzal konkrétan megszakítottam minden kapcsolatot, hónapok óta nem is láttam őt. Sohasem lett volna vége, így sokkal könnyebb elengedni :)
2023. júl. 26. 15:26
 9/19 anonim ***** válasza:
48%

Nem javaslom a reménykedést. Inkább tényleg lépj túl rajta.

De egyszer volt egy barátság extrákkal kapcsolatom, ami úgy ért véget, hogy én szerelmes lettem belé, ő meg nem. Akkor mondtam neki, hogy most ne beszéljünk egy ideig. Kicsit több, mint egy hónap múlva rám írt, hogy érdekli, mizu velem, de ha fáj nekem beszélni, mondjam meg. Be voltam b.aszva úgyhogy másnap meg kellett néznem hogy tényleg írt e :D Na aztán tudatosan keveset majd egyre többet beszéltem vele, hogy ne tűnjön nyomulósnak. Kb másfél hónap alatt jutottunk el oda, hogy megint szexről kezdtünk el beszélgetni, meg mindennap hajnali 2ig, aztán talit is megbeszéltünk. Igazából nem lett jó vége... Már bánom, el kellett volna engedni, ettől csak rosszabb lett.

2023. júl. 26. 15:35
 10/19 A kérdező kommentje:
Nehéz ilyenkor nem reménykedni de próbálom lefoglalni magam. De a no contact valóban vissza tud hozni ezeket ez tény, ezzel van rá a legtöbb esély
2023. júl. 26. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!