Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A no contact valóban működik?
Attól függ.Én például nem akarnék semmit egy olyan embertől, aki már egyszer elhagyott.
Ha meg én hagyok el valakit az azért van, mert többet már nem akarok tőle semmit.Aki felelősségteljesen, megfontoltan éli az életét, az ezt simán szakításnak hívja és annyiban hagyja a dolgot, nem pedig 'no contact'-nak.
Nem javaslom a reménykedést. Inkább tényleg lépj túl rajta.
De egyszer volt egy barátság extrákkal kapcsolatom, ami úgy ért véget, hogy én szerelmes lettem belé, ő meg nem. Akkor mondtam neki, hogy most ne beszéljünk egy ideig. Kicsit több, mint egy hónap múlva rám írt, hogy érdekli, mizu velem, de ha fáj nekem beszélni, mondjam meg. Be voltam b.aszva úgyhogy másnap meg kellett néznem hogy tényleg írt e :D Na aztán tudatosan keveset majd egyre többet beszéltem vele, hogy ne tűnjön nyomulósnak. Kb másfél hónap alatt jutottunk el oda, hogy megint szexről kezdtünk el beszélgetni, meg mindennap hajnali 2ig, aztán talit is megbeszéltünk. Igazából nem lett jó vége... Már bánom, el kellett volna engedni, ettől csak rosszabb lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!