Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megpróbálni?
Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani szeretne, másfél éves a kapcsolatunk. Minden mindig tökéletesen működött, egyetlen egyszer sem vitáztunk. Ő is szeret még mindig, tudom, mondja, csak gondolom már nem annyira mint én őt. 1 hónapja szeretett volna szakítani, mondtam neki, hogy próbáljuk meg, változtatok néhány dolgon, mert az utóbbi időben kevesebb progit csináltunk kevesebb közös dolgot. Benne volt, azonban mivel a nyáron dolgozom, nem volt lehetőségem sokat közös progizni, de én mindennél jobban szeretem, a közös programokra keresem a pénzt jelenleg. De ismét szakítani szeretne. Szerintetek érdemes megpróbálni pl a 0-ról kezdeni? Újra elkezdeni randizni például.2023. júl. 16. 11:59
11/27 A kérdező kommentje:
természetesen értem amit írtok. de én ezt máshogy élem meg. szeretném ha megtalálná azt ami a legjobb neki és amire született. ez nem megy könnyen mindenkinek
2023. júl. 16. 12:31
12/27 anonim válasza:
Ezt parkapcsolat elott kell lerendeznie magaban, hiszen igy hogyan lehet hosszutavu kilatasokat egyeztetni? Itt azzal segitenel neki, ha hagynad, hogy kilepjen es megtalalja onmagat, a befolyasod nelkul.
13/27 A kérdező kommentje:
és lenne arra esély, hogy visszajöjjön hozzám?
valóban úgy érzem hogy ő életem szerelme, annyira egy egyedi lány.... soha ilyet nem fogok találni
2023. júl. 16. 18:31
14/27 anonim válasza:
Kérdés, hogy valtozott-e valami a szakítás óta? Most hirtelen több programot csinalnatok? Mert azt írtad, hogy az volt a baj.
15/27 A kérdező kommentje:
igen így van. pl színházaztunk, imádta, közösen rajzoltunk itthon, sétáltunk, kirándultunk... és MINDEN jónak is tűnt, olyan volt mint régen... de 3 napja mintha teljesen átfordult volna
2023. júl. 16. 18:47
17/27 A kérdező kommentje:
kilátástalannak érzi az életét mint azt korábban is írtam, és nem látja a jövőt velem, ezt mondta. merthogy magát sem látja sehol 5 év múlva nemhogy kettőnket.
2023. júl. 16. 19:07
18/27 anonim válasza:
Lehet inkább pszichológus felé kellene terelni, ha ennyire össze van zavarodva. Szerintem kocsit hagyd békén, hogy ő keressen téged.
19/27 A kérdező kommentje:
jár pszichológushoz, kb fél éve. rendben, azt fogom tenni, hogy várom hogy ő keressen
2023. júl. 16. 19:16
20/27 anonim válasza:
Nyomasztonak tunsz, ahogy kettotok neveben lerendeznel mindent. Mi van, ha nem hirtelen impulzivitasbol jon a szakitassal, hanem szakitani akar, de te megmagyarazod neki idorol idore, hogy o veled boldog ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!