Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megpróbálni?
Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani szeretne, másfél éves a kapcsolatunk. Minden mindig tökéletesen működött, egyetlen egyszer sem vitáztunk. Ő is szeret még mindig, tudom, mondja, csak gondolom már nem annyira mint én őt. 1 hónapja szeretett volna szakítani, mondtam neki, hogy próbáljuk meg, változtatok néhány dolgon, mert az utóbbi időben kevesebb progit csináltunk kevesebb közös dolgot. Benne volt, azonban mivel a nyáron dolgozom, nem volt lehetőségem sokat közös progizni, de én mindennél jobban szeretem, a közös programokra keresem a pénzt jelenleg. De ismét szakítani szeretne. Szerintetek érdemes megpróbálni pl a 0-ról kezdeni? Újra elkezdeni randizni például.2023. júl. 16. 11:59
1/27 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy szerinte erdemes-e megpróbálni. Ha tényleg szakítani akár, akkor nem igazán tehetsz semmit.
2/27 A kérdező kommentje:
Kicsit úgy látom, hogy hullámokban tör rá ez. Pl ez is 3-4 napja kezdődött megint láthatóan... Előtte öröm volt ránézni hogy mennyire boldog. Szerintem (nehéz magamnak is bevallani) ő nem szívesen próbálja meg jelenleg... De fene tudja, mit fog gondolni 1-2 múlva...
2023. júl. 16. 12:03
3/27 anonim válasza:
Jó lehet így élni, hogy hetente szakítani akar.
4/27 A kérdező kommentje:
Ez csak egyszer fordult elő.
2023. júl. 16. 12:06
5/27 anonim válasza:
Én nem kínlódanék, neked is csak rosszabb lesz.
6/27 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy ismerem magam. tudom jól, hogy soha senkit nem fogok annyira szeretni mint őt. és azt is tudom hogy a holnapomat sem tudom nélküle elképzelni, nemhogy a jövőm.
2023. júl. 16. 12:10
7/27 anonim válasza:
Kérdés, hogy a lány mit akar? Mert ketten vagytok ebben a kapcsolatban, te meg folyton csak magadra gondolsz.
8/27 A kérdező kommentje:
a lány nem tudja mit szeretne az életben. nagyon sok sulit kipróbált már, sok munkát, ez is pl nagyon zavarja őt az életben, hogy nem tudja mit kéne kezdeni. és mindebben én támogatom is őt, hogy találja meg a saját útját, viszont azzal, hogy szakít, szerintem csak nehezebb lesz
2023. júl. 16. 12:18
9/27 anonim válasza:
Elmondom mi a problema. Egyreszt, aki nem tudja, hogy ki es mi o, fogalma sincs, hogy mihez kezdjen az eletevel, az kuka.
10/27 anonim válasza:
Akkor ez a lány egy gyerek még. Apuka akarsz lenni vagy párra vágysz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!