Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme megpróbálni?

Figyelt kérdés

Szexkapcsolatnak indult. A férfi nem akart komolyabbat de el telt bizonyos idő és azt mondta hogy megszeretett szeretne többet velem lenni. És hogy legyünk egy pár.

Én már korábban szerettem volna ha komolyabbra fordul.

Csak mivel ő nem érzett így eleinte, így nem tudom érdemes-e ebbe belevágni!?

2023. jún. 21. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát.... tehát te többet akarsz meg ő is.... hol a probléma?
2023. jún. 21. 10:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Ott hogy én úgy éreztem az elején, hogy nem vagyok elég jó neki azért nem akar komolyabbat. Most meg hogy megismert jobban mégis akarna. Ami persze jó csak most ez mégis elbizonytalanít. De lehet én kombinálom túl az egészet.:D
2023. jún. 21. 10:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Veszteni valód szerintem nincs, próbáld meg.
2023. jún. 21. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is így jöttünk össze :)
2023. jún. 21. 10:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Anno barátommal mi is úgy indultunk, hogy én csak kavarni akartam, ő viszont kapcsolatot. Igaz, mi nekünk nem volt ilyen "csak kavarás" része, mert a 3. randi után hazavitt és az ágyban kijelentettük, hogy ez egy kapcsolat.

Végül szétmentünk, de ennek nincs köze az elejéhez, menet közben lettek problémáink egymással.

2023. jún. 21. 10:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Laza barátság extrákkal kapcsolatnak indult, de hamar átalakult párkapcsolattá, óriási szerelemmé mindkettőnk részéről.
2023. jún. 21. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér. Mennyi idő telt el?
2023. jún. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!