Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme megpróbálni?
Végigolvastam már szinte az összes feeder fétises kérdést az oldalon és elég vegyes válaszok jöttek ezekre, szóval kérlek konstruktívan álljatok a kérdésemhez. Régóta ez a fétisem, de soha nem sikerült kipróbálnom, csak fantáziáltam róla. Mivel szörnyen ritka, és itthon nincs is specifikus társkereső, ezért a nemzetközi feabie-on kívül nem nagyon van más lehetőségem. Viszont "kívülállók" számára nagyon szégyellem ezt a fétisemet, szóval nem egyszerű a regisztráció. Mivel már régóta gondolkodom a külföldre költözésen, ezért ha valami komolyabbra fordulna, akkor ez sem lenne akadály. A másik oldalt meg ott van az, hogy elég beteg fétis alapján párt keresni..
Mit gondoltok, hogy induljon el valaki, aki egy ilyen fétist akar megélni egy kapcsolatban? Van akinek sikerült egy ilyen oldalon párt találnia?
27 éves, vékony, sportos férfi vagyok, és mindkét szerepkör vonz. Alapvetően jó választásnak gondolom magam, a nőkkel sosem volt gondom, de ez nyilván egy teljesen új terep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!