Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme megpróbálni még meggyőzni, hogy igenis szeretem attól még, hogy lefeküdtem mással?
Van egy pasi, kb. 1,5 éve ismerem az egyetemről. Összebarátkoztunk, én pár hónap alatt belezúgtam, kiteregettem a lapjaimat, de ő elutasított, hogy nincs túl az exén, szóval csak barátság extrákkal kapcsolat jöhet szóba. Visszautasítottam, megmondtam, hogy nekem több kell, mert szerelmes vagyok.
Közben eltelt több, mint egy év, én ez alatt az idő alatt végig belé voltam szerelmes, viszont lefeküdtem egy fiú barátommal párszor, mert kívántam a szexet, megbíztunk egymásban, jól ismerem, és mindketten szinglik voltunk.
A másik srác közben kitalálta, hogy mégis velem szeretne lenni, randizgattunk, de a fülébe jutott a szexbarátságom, és teljesen kikelt magától. Azt mondta, hogy az exével volt olyan, hogy majdnem szakítottak, amolyan "szünet" volt, és majdnem lefeküdt egy srácccal, de az utolsó pillanatban sírógörcsöt kapott. Szerinte egy szerelmes nő ilyen: képtelen lefeküdni mással. Tehát én soha nem szerettem őt, és értelmes férfi így nem vállal be kapcsolatra, mert anélkül is meg lehet kapni engem. Nem tisztelek másokat, sem magamat. Nagyon kiosztott. Én igazságtalannak érzem, normál esetben meg is pofoztam volna, de nagyon szeretem őt. Mondjuk már óriásit csalódtam, úgy érzem, félreismertem, és ő is nagyon el van tájolva, de talán tudnám még szeretni, ha sikerülne megtalálnunk a közös hangot.
Szerintetek van értelme, vagy hagyjam a fenébe? Súlyosan belém tiport, és szerintem nem is igazságos!
Részben igaza van, de nem pont azért mert meg akarná magyarázni, hogy egy szerelmes embernek hogyan kellene viselkednie.
Persze mindenki azt csinál amit akar, de ezért, "Visszautasítottam, megmondtam, hogy nekem több kell, mert szerelmes vagyok." a süket maszlagért én is elküldtelek volna melegebb éghajlatra.
Szóval vele azért nem fekszel le amikor ő is nyíltan kiteregeti a lapjait mert szereted, de egy fiúbarátoddal meg igen. Nekem is fura lenne ez a szöveg már bocs.
Pedig nem kell agysebésznek lenni ahhoz, hogy megértsd. Szerelmesen nem szeretnék összejárogatni senkivel, mert folyamatosan azon agyalnék, hogy hogyan lehetne belőle végre kapcsolat, és nagyon fájna, hogy ha nem kellek neki többre, és közben másra vágyik.
A fiú barátommal meg tiszta volt az egész, egyikünk sem akart többet, és biztosra tudtam, hogy tisztel, én is őt, azóta is megvan a baráti viszony. Így teljesen más.
Hát miért nem voltál alázatos lábtörlő kis pincsikutya az alatt az 1 év alatt, amikor konkrétan le sem tojt? Mi az, hogy nem szenvedtél végig magányosan, miközben ő felségét csodáltad?
Ez egy aberrált pöts. Sokat elmond a jelleméről.
Ő tárgyiasítani szeretne, kapcsolat alatt is ezt tenné.
Ha nem rajongod körbe egyszer és nyalod a kis talpát, már menne a hisztije és nyalni kéne az egóját.
Ha te ilyen nemszeretemagam-alárendelt típus vagy, akkor mehet. Az ilyenekkel csak ezek jönnek ki jól..
Jaguar-
Aha. Szóval ha egy nő nem akarja megalázni magát azzal, hogy aki iránt érzelmei vannak és KAPCSOLATOT szeretne, az csak dugásra használná, így a még több lelkisérülés miatt van ANNYI ESZE, hogy nem megy bele..
1.Ugyanis rettentő ostoba vagy te is, ha szerinted egy szerelmes embernek jó dolog belemenni szexkapcsolatba azzal, akit szeret.
2. Hatalmas nagy büdös fkalap a gyerek is, amiért van akkor pofátlan surmó féreg, hogy a lny bevallja neki, hogy SZERELMES BELÉ, erre a tahókám odaveti, hogy "hát kapcsolatot veled nem is, de pár dugásra azért jó vagy."
Mi ez, ha nem féregség és kihasználás tahókám részéről, és a másik részről pedig zéró önbecsülés- - Már annak, aki belemegy?
Eszem megáll, milyen emberek vannak. ÉS komolyan is gondolják..
Én értem miről beszélsz.
De először is, szerintem a szerelem nem pont a kapcsolat kialakulása előtt jön, az inkább olyankor még csak vágyakozás a másikra. Mivel nem ismered teljesen így szerelmes sem lehetsz.
Másodszor. Ha magamból indulok ki és nyíltan elmondom egy lánynak, hogy komoly kapcsolatot ne várjon tőlem mert nem tudom neki azt megadni amire vágyik, csak barátság extrákkal dolog jöhet szóba, de ő olyan indokkal ráz le, hogy túlságosan szeret ahhoz, hogy ilyenbe belemenjen mert neki több kell, miközben egy másik fiúval meg pont ilyen kapcsolatban lesz utána az zavarná az egómat.
Ilyen dumával nem jönnék, hogy szerelmes lány így meg úgy, de nálam a tettek önmagukban többet számítanak mint az érzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!