Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme az expároddal megpróbálni újra?
Én vagyok a lány. Tudom sok ilyen kérdés volt már feltéve.
H*lyeség miatt mentünk szét, amit nem beszéltünk meg, valamint benne volt a párom exe is a dologban aki folyton zaklatott.
Azóta tisztáztuk a dolgot kettőnk között. Jól el is beszélgetünk itt a neten. Viszont ő folyton találkával nyaggat. Én meg nem vagyok benne biztos, hogy ha meglátom nem tudok nemet mondani...félek az exétől és attól is hogy végül nem fog működni.
Jó kapcsolat volt. Jól megértettük egymást és egyben ő volt a pszichológusom is aki lelkileg rendbe rakott.
Az exe matt mentünk szét. Viszont a szüleim ellenzik a dolgot, mert szerintük jobbat érdemlek.
Tekintve a körülményeket, én azt tanácsolnám, egy kiadós SZEMÉLYES beszélgetés után gondold át.
Az internetes beszélgetések sok eseetben nem vetítik le az ember valós hozzáállását.
Ha személyesen beszéltek erről, megnyugtatólag hat rád, mármint biztosít afelől hogy ez nem fog újra megtörténni, akkor mindenképp adj egy ÚJ esélyt, hiszen gondolj bele, Ő tanulhatott ebből, érezhette milyen elveszíteni azt akit igazán szeret.
Szerintem menj el arra a találkára. Veszíteni valód nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!