Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van értelme megpróbálni még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme megpróbálni még meggyőzni, hogy igenis szeretem attól még, hogy lefeküdtem mással?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, kb. 1,5 éve ismerem az egyetemről. Összebarátkoztunk, én pár hónap alatt belezúgtam, kiteregettem a lapjaimat, de ő elutasított, hogy nincs túl az exén, szóval csak barátság extrákkal kapcsolat jöhet szóba. Visszautasítottam, megmondtam, hogy nekem több kell, mert szerelmes vagyok.

Közben eltelt több, mint egy év, én ez alatt az idő alatt végig belé voltam szerelmes, viszont lefeküdtem egy fiú barátommal párszor, mert kívántam a szexet, megbíztunk egymásban, jól ismerem, és mindketten szinglik voltunk.

A másik srác közben kitalálta, hogy mégis velem szeretne lenni, randizgattunk, de a fülébe jutott a szexbarátságom, és teljesen kikelt magától. Azt mondta, hogy az exével volt olyan, hogy majdnem szakítottak, amolyan "szünet" volt, és majdnem lefeküdt egy srácccal, de az utolsó pillanatban sírógörcsöt kapott. Szerinte egy szerelmes nő ilyen: képtelen lefeküdni mással. Tehát én soha nem szerettem őt, és értelmes férfi így nem vállal be kapcsolatra, mert anélkül is meg lehet kapni engem. Nem tisztelek másokat, sem magamat. Nagyon kiosztott. Én igazságtalannak érzem, normál esetben meg is pofoztam volna, de nagyon szeretem őt. Mondjuk már óriásit csalódtam, úgy érzem, félreismertem, és ő is nagyon el van tájolva, de talán tudnám még szeretni, ha sikerülne megtalálnunk a közös hangot.

Szerintetek van értelme, vagy hagyjam a fenébe? Súlyosan belém tiport, és szerintem nem is igazságos!

2017. okt. 31. 22:43
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nagyon unalmasak ezek a fordított esetes dolgok. Mindenki ennyire frusztrált itt?

Ráadásul még csak nem is igaz, a férfiaknak jobban el szokták nézni, ha kapcsolat nélkül szexelgetnek másokkal.

2017. okt. 31. 23:10
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
Én is haragudtam volna rád, nem azért, mert lefekszel mással ez idő alatt, hanrm azért, mert a fiú barátoddal tetted. Minek neked akkor barátkozni ellenkező neműekkel, ha ez bármikor előfordulhat? Azért milyen ez már, könyörgöm? Vicc az egész társadalom.
2017. okt. 31. 23:11
 13/20 A kérdező kommentje:

Mégis mi ezzel a gond? Ő tényleg a barátom, de egyikünk sem érez valamiért többet a másik iránt (pedig mindkettőnknek jobb lenne, ha nem így lenne ez). Nem csak egy akármilyen haverság a miénk, hanem tényleg barátság. Egyszer kihúztam a sz.arból, amikor anyagilag megszorult, ő pedig egy családi balhénál mentett meg attól, hogy az alkoholista állat nagybátyám összeverjen, és lehettem nála, amíg lenyugodtak a kedélyek.

Mindent megbeszélünk egymással (nő/pasi ügyeket is, igen), maximális bizalom és felszabadultság van köztünk. És ezen az sem változtat, hogy szexeltünk. Sosem olyan falhoz vágós, érzéki, spontán szex volt köztünk, hanem inkább egy nyugisabb, kölcsönös örömszerzés úgy, hogy közben mindig egyenesen, és nem túl romantikusan megmondtuk egymásnak, hogy mit akarunk. Ha valamelyikünk is párkapcsolatba lép, akkor természetesen ennek vége.

2017. okt. 31. 23:20
 14/20 anonim ***** válasza:
6%
Más kapcsolat nélkül szexelni és más ezt úgy tenni, hogy közben állítólag hű de szerelmesek vagyunk egy harmadik emberbe. Ebben a kontextusban én sem tudnám komolyan venni azt a hű de szerelmes illetőt.
2017. okt. 31. 23:25
 15/20 Estádio de Felchút ***** válasza:
69%
Ez egyteszetosza, picsogós hülyegyerek. Offold le, de hirtelen.
2017. nov. 1. 00:23
 16/20 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele. Teljesen mas moralis, erkolcsi, gondolati sikon mozogtok. En egyebkent megertem a pasit, bar nem kellett volna kiosztania, csak nyugtaznia, hogy "na, mi errol es errol mast gondolunk, jobb nekunk megis kulon", aztan megy mindenki a dolgara.
2017. nov. 1. 06:49
 17/20 anonim ***** válasza:
70%

Igazad, fordítsuk csak meg a sztorit:

Asrác szerelmet vall a csajnak. A csaj elutasítja, de felajánlja, hogy maximum szexről lehet szó, mert ő nem érez iránta semmit. ( Bár ez továbbra is önmagában is elég féregség olyannak felajánlani, aki konkrétan szerelmet vallott és komolyat akar tőled, de mind1.)

A srác ezután egy havernőjével megy bele szexkapcsolatba és lefekszenek alkalmanként.

Hmm.... Csak nem életszagúbb s így a történet?

Aztaaa. Ráadásul könnyebben befogadod és egyetértesz vele. Nocsak..

Kérdező, az ilyen "bántja a pici egómat" típusú embereket messziről kerüld el. Azt is, aki ki aakrja használni, hogy beleszerettél.

Megsúgom neked, hogy az önbecsülés és a egó MINDIG fordított arányban áll egymással. ÉS ez tény, aki pszichológiai pályán, az mind tudja. ( Nagy egó=alacsoy önbecsülés)

Nekem ez a 2 viselkedés már eleget elmondott az emberről ahhoz, hogy kiábránduljak belőle.

2017. nov. 1. 12:07
 18/20 anonim ***** válasza:

U.I:

"Összebarátkoztunk, én pár hónap alatt belezúgtam,"..

Érdekes módon, belém is zúgott belém pasi haverom 1-2x, de SOHA nem használtam ki őt, vagy a helyzetet.

Ezért mondom, hogy aki ilyet tesz, arról meg van a véleményem.

Azok a pasik, akik meg ott sírnak, megnézném hogy vergődnének egy ilyen helyzetben: amikor belezúgnak egy lány haverba, de az ezt nem érdekelve kihasználja őket.

Láttam én már pasitól is ezen vergődést, és ezek vergődnének utána a legjobban. ;)

(Aztán megint csak el lehet mondani a nőt mindennek, amiért kihasználja. ÉS ere már nem mondom, hogy nem jogosan. )

2017. nov. 1. 12:12
 19/20 anonim ***** válasza:
22%
Mekkora szar emberek vannak itt...
2017. nov. 1. 12:39
 20/20 A kérdező kommentje:
Veled az élen.
2017. nov. 1. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!