Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig hány szakításon vagy túl és mi volt az oka? Te vagy a párod kezdeményezte általában a szakítást?
Rengetegen. Válogatós vagyok és talán túl idealista. De boldogabb vagyok egyedül, mint egy számomra nem tökéletes kapcsolatban.
27N
Egy szakításom volt, utána már csaj szexkapcsolatokba bocsátkoztam, így azoknak a vége nem számít szakításnak.
Én kezdeményeztem a szakítást, de az exem maximálisan egyetértett.
22N
3: Elsőnél én szakítottam (mert képbe került a második), másodiknál velem szakítottak (nagyon problémás volt és mikor elkezdtem kiállni magamért inkább dobott), harmadikkal én szakítottam (nem működött, nem is láttam vele a közös jövőt). Mindegyik hosszú kapcsolat volt, 4-5 éves. Másfél éve vagyok egyedül, néha jó, néha nem. De majd jön a szerelem ha jönnie kell.
34N
*Rib.anc mód on*
6 szakításon vagyok túl.
1.: Én kezdeményeztem, mert teljesen elvette az önbizalmamat, teljesen ellentétek voltunk, csak tiniként ezzel nem törődtünk, azt hitte, ő a világ legokosabb embere és mindenki más hülye.
2.: Ő szakított, sokszor hazudott nekem, én próbáltam megoldani, de ő azt mondta, hogy úgysem tudja megállni a hazudozást, úgyhogy szakítsunk most. Aztán persze később kiderült, hogy ez is csak egy hazugság volt és összejött a "nem kell miatta aggódni" lány barijával :D
3.: Vegyes, először én szakítottam, mert nagyon sokat veszekedtünk, csúnyán beszélt velem, a bulika meg a haverok fontosabbak voltak, mint én, velem nem szeretett se beszélni se találkozni. Aztán még aznap kérte, hogy oldjuk meg inkább valahogy. Kapott egy utolsó esélyt, 3 nap múlva ő szakított, gondolom ő akarta inkább kimondani.
4.: Ő szakított, mert nem szerelmes belém, meg viccből beszóltam neki és komolyan vette.
5.: Ő szakított, mert én már szexelni akartam vele, az anyja szerint meg ez csak a házasságba való, az anyját választotta, de azt kamuzta, hogy nem szeret, csak muszájból mondta.
6.: Én szakítottam, mert megcsalt az exével.
*Rib.anc mód off*
4
Mindez miért is nevezendő rib.anc módnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!