Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet kilépni az eddigi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kilépni az eddigi hetero kapcsolatból?

Figyelt kérdés

10,5 éve vagyunk együtt a párommal, aki férfi. 2 évvel ezelőtt jöttem rá hogy biszexuális lehetek (különben tinikorom óta éreztem, hogy jobban érdekelnek a nők, de hát társadalmi normák), mert beleszerettem egy kolléganőmbe, ez beteljesületlen volt. Azóta volt kapcsolatom nővel és tudatosult bennem, hogy leszbikus vagyok. Azóta a páromat megcsókolni sem tudtam, nemhogy egyebeket - érthető módon.

Letisztáztam magamban minden érzést, és tudom, hogy szakítanom kell vele. De azon kívül hogy férfi, nincs vele semmi baj. Mint embert, barátot nagyon szeretem, jó a humora, jól megvoltunk az intimitást leszámítva (alig vártam, hogy vége legyen a szexnek). Ő mindenről tud, de mégis reménykedik a mai napig, hogy együtt tudunk maradni.

Nagyon nehéz helyzet így, hogy ezen kívül semmi gond nincs vele. Nagyon sok idő ez a 10 év, nagyon nehéz elengedni az eddigieket, a céljainkat, álmainkat.

2023. jún. 19. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
"Szia Béci, az a helyzet, hogy én a nőket szeretem. Na, lehet távozni."
2023. jún. 19. 16:25
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Vesd fel neki a nyitott házasságot. Megkapjatok egymástól az érzéseket és a társaságot, mástól meg a szexualitást.

Alapvetően úgy gondolom, hogy ez egy kapcsolatban nem működőképes felállás,de talán itt lenne értelme felvetni.

Ha nincs benne, akkor viszont engedd el.

2023. jún. 19. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Normálisan, elkoszonsz tőle örökre. Lépj túl rajta és kész.

Vagy legyetek barátok, ha beleegyezik.

2023. jún. 19. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább az a kérdés hogy lehet benne maradni?

Értem 10 év, de most már se te se ő nem lesz boldog ebben a kapcsolatban, viszont másikban lehettek.

Biztos baromira fájni fog, de ezen kívül nincs más logikus lépés.

2023. júl. 9. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!