Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges érzelmileg kilépni egy rég lezárt kapcsolatból ?
Az első felségemről lenne szó.
Ő,egy kivételes időszakot jelentett számonra. Szerettem,megbiztam benne. Gyerekünk is született, idövel viszont ell váltunk. Kis idő elteltével (6-8hónapra kb ) másodjára is meg próbáltuk.(ő keresett meg engem) együtt voltunk úgy 3hónapig,ez idő alatt én újra bele szerettem,tetszik,csinosnak látom, hihetetlenül vonzódom hozzá, úgy érzem hiányzik az életemből. Viszont én az ő számára teljesen megszüntem létezni. Egyáltalán nem érez semmit.
E végett én ha a közelében vagyok nem érzem magam elégnek ..."férfinak".
Vissza akkarom kapni, tudom sőt érzem hogy már nem tudnánk együtt lenni,nem szerelmes már belém. Hogyan engedjem ell végleg és eljutni arra a szintre hogy ha a kisgyerek végett látnom kell őt akkor ne tekintsek rá úgy mint eddig ??? És persze ne hiányozzon az életemből. Ne nézzek rá ugy mint férfi a nőre.
Közölte velem hogy nem kelek az életébe. Látom,tapasztalom a viselkedésén hogy ez igaz. Nem keres,nem érdeklem őt le mondott róllam teljes mértékben.
Valószínűleg értelmetlen az amit érzek és hogy ezek után is rá vagyok kattanva,főleg ilyen mértékben. De olyan mint ha a múltban ragadtam volna és nem tudnék tovább lépni rajta. És ezt akkarom megszüntetni.
Csak egyszerűen ell akkarom engedni.
De mivel vonzódom hozzá igy képtelen vagyok. A lehető összes módszert mrgpróbáltam. De mind hiába :(
Hogyan nézhetek rá ugy hogy nem érdekel már?? Hogyan mondhatok le rólla ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!