Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik válaszára lennék kíváncsi? Nektek menyi idő kellet hogy egy hosszabb kapcsolatot követő, szakításon túl legyetek, érzelmileg?
Ha hosszabb a kapcsolat, ha pöppet rövidebb, akkor is idő kell, amíg az ember összeszedi magát.
Szerintem minimum 1-2 hónap.
bár én nem vnk pasí.csupán egy férfi..
Ez nagyon sokmindentől függ:
-mennyire mérgesedett el a kapcsolat a végére
-ki szakított kivel
-szakítás után az ember milyen környezetbe kerül
-mennyire tudja tudatosan kiűzni a fejéből az egészet
Én azt vallom,h átlag esetben majdnem a kapcsolat hosszának a fele. Persze nagy átlagban a nők váltani szoktak,szóval nekik 0nap,örülnek,h megszabadulnak.
Én mindig hagytam hogy a csajok dobjanak ki, max. ha én akartam, akkor tettem róla, hogy okot adjak rá.
Ha szakítás után olyan csaj fogadta a közeledésemet, akit minden szempontból jó nőnek tartottam akkor semennyi idő sem kellett, sőt ilyenkor általában azt hallottam vissza, hogy az ex csalódott amiatt, mert jól esett volna neki, ha kicsit pofára esek és szenvedek.
Ha viszont átmeneti időszakban szintem alatti csajjal is együtt voltam (miközben jellemzően jobbnak meg finoman udvaroltam), akkor összeköltözést általában azzal hárítottam el, hogy még nem vagyok kész érzelmileg teljesen egy új kapcsolatra, valójában azonban nem ez volt az oka, de azt nem illik egy csaj szemébe mondani, hogy te csak pótlék vagy.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!