Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok egy kapcsolatból kilépni amiben szolga/szextárgy vagyok?
Figyelt kérdés
Előre hangsulúlyozom, hogy fiú vagyok és a partnerem is fiú.
Félek, ha bejelentem hogy szakítanék meg is verne. Eddig nem bántott, csak fitogtatja mindenben a testi erejét velem szemben. Balhés egy pasi.
Nehezítő körülmény hogy együtt lakunk.
2023. jan. 2. 20:33
1/6 anonim válasza:
Elkoltozol. Letiltod. Számát is letiltod. Ne tudjon rola, hogy hova mesz
2/6 anonim válasza:
Öcsém! Simán ellene fordíthatod a közvéleményt, ha elmeséled valahol, hogy meleg vagy, akit bánt egy agresszív ember. Ha ügyes vagy, valahogy belefűzöd, hogy ő homofób és mindenki melletted áll, ő pedig foghatja a fejét.
4/6 anonim válasza:
Elintézes, hogy egy szép napon amikor ő elmegy dolgozni, neked ne kelljen, és semmi előjel nélkül összecsomagolsz és irtó gyorsan elhúzol onnan. Többit leírták. Ne tudja hova, letiltod mindenhonnan.
5/6 anonim válasza:
"... szolga/szextárgy vagyok?"
Ez miben nyilvánul meg?
6/6 anonim válasza:
Szépeket írtok,de arra nem gondoltok,hogy ez a srác azért nem tud elmenni,mert nincs hova?
És aki kihasználja,az keresné és esetleg nemcsak a srácon,de az új barátján is bosszút állna?
Nagyon sajnállak Kérdező,nem vagy könnyű helyzetben...De ott követted el az első hibát,hogy egyáltalán annak idején engedted,hogy használjon...Persze nem volt megállás,ez így van sajnos...
Ebből a szituból csak menekulni lehet,elvágni minden szálat - ha van hová menned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!