Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sràcok miért ölik meg a kaocsolat elején az izgalmat azzal a nyers szextàrgyalos dumàval?
Vonz egy sràc a neten.de utalgat.
Mikor jöhetne fel hozzàm meg ilyenek.
Mièrt kell rögtön az elején kidobatnia magàt a legtöbbnek ilyen nyers stilussal, esélyt sem adva az egésznek, vagy a spontenaitasnak, a kémiànak meg stb?
Bénák. Én ezt már kb 20 évesen megtanultam, hogy nem utalgatunk a szexre egyáltalán az ismerkedéskor.
Van a nőknek egy kis része, akik nyitottak a szexuális flörtre, de ők is csak olyan férfiakkal, akik jól tudnak flörtölni. A legtöbb férfi nem tud jól flörtölni, csak ezt sok nem tudja magáról. Szóval én inkább hagyom az egészet, nem beszélek a szexről egyáltalán és így is van benne bőven részem, sőt, még több is, mintha felhoznám a dolgot. Férfiként ez jó ökölszabály, hogy ne tegyél utalást a szexre ismerkedéskor. Minél kevesebbet beszélsz róla a nővel az elején, annál nagyobb eséllyel lesz benne részed később.
Ö maga ad nekem sakk mattot igy. Ilyenekre vàlaszolni sem lehet joformàn.
Megirtam hogy kb soha nem jöhet fel.
Ha már ilyen nyersen beszélgetünk, akkor én is az leszek.
6. Ezek a legnyomorultabbnak tűnő férfiak, akiknek ez az "izgi", hogy a szexről beszélgetnek, meg titokban azt hiszik, hogyha a szexről beszélgetnek, az majd felizgatja a nőt is. Olyan érzést keltenek, mintha eddig az életükben nem tudtak volna egy nővel sem beszélgetni a szexről és most nagyon izgatottak lennének, hogy végre tudnak.
Ezt nem bántásból írom, tényleg ez jut eszembe az ilyen férfiakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!