Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyers modorú, nem éppen a tenyerén hordozó férfi tud mégis mélyebb érzelmeket táplálni, szeretni?
Fél éves kapcsolat egy amúgy eléggé nehézkes természetű férfival,aki,ha megerőlteti magát, nagyon odaadó és kedves tud lenni ( volt már rá példa), viszont legtöbbször mégis olyan nyers modora van,nehezére esik bókolni, egyáltalán udvarolni.
Képes szerintetek az ilyen férfi mélyebb érzelmekre is, még ha nem is mondja ki ?
Állítólag tud...
Az a baj, hogy nőként rám is ezt mondják, nem tudom kimutatni az érzéseimet.
A párom sem tudja, én többször a fejéhez vágtam.
Az exem... Na ő sem tudta kimutatni az érzéseit, ezért is kavart fel nagyon durván, ahogy láttam őt az utolsó találkozásunkkor. Alapból nem gondoltam, hogy fogok életemben így látni férfit, nemhogy őt. Megijedtem, idegösszeroppanásom volt a szakítás után.
A csöpögés nem tudom, hogy jön ide egyébként, azért van bőven átmenet addig. Szerintem....
Megerőlteti magát? Az marhára szívből jöhet... Meg akkor, amikor már muszáj valami villantania a fix punciért.
Ha valakiből kiváltják az érzelmeket, azzal nyilván olyanok lesznek a hasonló modorú emberek is. Ez nem te vagy neki.
Az érzelmeket meg nem mondani kell. Ha nem is érzed, duplán gáz, mert tényleg nem vagy több egy dugópajtinál.
Hány évesek vagytok? Én sem értem, hogy minek vagy vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!