Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az homoszexualitás e, ha egy 25 éves, férfi jegyeket magán nem hordozó, inkább 14 nek kinéző, alacsony vékony fiút megdugnék, de a férfiasakat soha? Hetero vagyok, imádom a nőket, a puncit.26f
Csak van ez a 25 éves kis egyetemista fiú, aki eszméletlen aranyos, és nagyon szép kerek, fehér szőrtelen popsija van, és lányos haja, félhosszú, szép szeme.
barátnőm is van, és szeretem a puncit nyalni meg minden.
de pl vele összejönnék. olyan kis aranyos, elesett, vékony. lehet hormon bajai vannak, nem tudom, de rohadt cuki.
Biszexuális vagy.
Ez nem "szerintem" dolog. Ha pasikra is indulsz, akkor nem vagy hetero.
Amúgy nem tudom, hogy ezen miért kell annyit pörögni.
:))))))
qrva érdekes az amit kiírtál :)
Nekem is kellene egy ilyen kis cuki srác :)
36/f/bi
3. Akkor te sem vagy férfias? Vagy ha a tükörbe nézel, akkor elhányod magad?
Most úgy érzem, hogy túlzol.
Nem azon múlik a szexualitásod, hogy akihez vonzódsz, az kire hasonlít.
De akkor a logikád alapján azok a férfiak, akik a fiús lányokra buknak...homoszexuálisok?
"Igen. Van egy enyhe biszex hajlamod, de sokan vannak még így vele. És mi van a farkával? Azzal képes lennél eljátszani? Másrészről hol láttad te a csupasz fenekét, ha még nem volt köztetek semmi? Vagy csak chateltek?"
Uszoda, hihetetlen szép fehér kerek popsija van. Am a személyiét mindenhol elkrik.
"3. Akkor te sem vagy férfias? Vagy ha a tükörbe nézel, akkor elhányod magad?
Most úgy érzem, hogy túlzol. "
één magamra nem izgulok fel, de ha elképzelem hogy egy magamfajtával kelljen csókolóznom, az nagyon rossz érzés.
Szerintem nem gáz, hogy ezt érzed. Nem is muszáj kategorizálni, hogy bi/heteró/meleg. Egyszerűen csak tetszik, felizgat, kész, ennyi. :)
Több ilyen fiú kéne, mint te. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!