Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne magasabb barátom? (meleg kérdés)
Sziasztok!
Én egy 172 cm magas, 65 kg-s kidolgozott testű srác vagyok, és mindig is a nálam valamivel magasabb (175-180 cm-es) fiúk tetszettek elsősorban. A hasonló a hasonlót vonz elvében hiszek (én is intenzíven sportolok, tegye ezt ő is, a környezetem nem látja rajtam, hogy meleg vagyok, rajta se lehessen észrevenni)és ennek kapcsán merül fel bennem mindig a kérdés, hogy mivel alacsony vagyok, ezért a magasabb srácoknál biztos nincs semmi esélyem. Mostanság a tanulásra és az edzésre fókuszálok, de ha elkezdenék ismerkedni, szerintetek merjek nyitni feléjük vagy hagyjam a fenébe, mert ez túl szokatlan volna?
21/F
Én hetero vagyok, de szerintem nyiss bátran. Nekem is volt már magasabb párom, szerintem abban nincs semmi. Ha valóban párt keresel, úgy sem a magasság fogja érdekelni :))
21/F
Én még nálad is jóval alacsonyabb vagyok, mégis sikerült elvarázsolnom sokkal magasabb srácokat. ;)
De ha belegondolsz, hogy te nem mernél nyitni a magasabb srácok felé, akkor ezt tovább lehetne görgetni, hogy a magasabbak sem nyitnának a még magasabbak felé... ilyen elv alapján senki nem találna párt magának... határozottnak kell lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!