Biztos, hogy a hő reggelente nem azért magasabb, mert nagyon meleg van?
Nekem az a fura,hogy nem fokozatosan ment fel,hanem egyből felment,mint ahogy a görbén látszik,és igen meleg van a szobában,alig tudok elaludni esténként.Ha pedig ez normális,akkor az is az,hogy most meg így ugrál?Köszi a választ mindenkinek,még ha buta is a kérdés.
Mindig az alacsonyabb az igazi.
napközben sok mindentől változik ó, ingadozik a hő. Mindig a napi minimumot kell elkapni, ami valamikor hajnalban van. Minél korábban méred, annél pontosabb - és annál alacsonyabb értéket kapsz.
Én azt csinálom, hogy felhúzom a telefonomat reggel ötre. Felriadok, megmérem, kis pisi, és visszaalszom. Amikor ténylegesen felkelek, a hajnalinál mindig két-három tizedel magasabbat mérek. Akkor is, ha hajnalban elalszom, és nem megyek ki pisilni.
Azt én is megfigyeltem, hogy ha úgy ébredek, hogy melegem van, akkor pár tizeddel magasabb a hő, ha meg úgy ébredek, hogy kicsit fázom, akkor meg alacsonyabb. Szóval látok összefüggést a szobahőmérséklet és a testhőmérséklet között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!