Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztos, hogy a hő reggelente...

Biztos, hogy a hő reggelente nem azért magasabb, mert nagyon meleg van?

Figyelt kérdés

Nekem az a fura,hogy nem fokozatosan ment fel,hanem egyből felment,mint ahogy a görbén látszik,és igen meleg van a szobában,alig tudok elaludni esténként.Ha pedig ez normális,akkor az is az,hogy most meg így ugrál?Köszi a választ mindenkinek,még ha buta is a kérdés.

[link]

2009. júl. 16. 09:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Jogos a kérdés.Szerintem sok tényező befolyásolja.Nem fura semmi,próbálkozzatok megálás nélkül és sikerül.
2009. júl. 16. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
azért ilyen magas mert jelzi hogy megrepedt a tüszöd. druukk
2009. júl. 16. 09:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem. Az ember testhőmérséklete állandó, csak a hüllőké függ a külső hőmérséklettől. A melegben ezért izzadunk. Ha pedig szájban, vagy hüvelyben méritek, mégannyira kizárt.
2009. júl. 16. 10:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy a görbéd bíztató.
2009. júl. 16. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tessék beütni a keresőbe "testhőmérséklet" és tessék elolvasni mert nagyon fontos dolgokat írnak le.
2009. júl. 16. 10:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,az a helyzet,hogy hjnali 3kor feküdtem le aludni,és felkeltem pisilni 3/4 9kor,akkor mértem a 36.5-öt.Visszafeküdtem még,most keltem pár perce,és még az ágyban 3x is megmértem,mert 36.8-at mutatott.Melyik az igazi?Köszi.
2009. júl. 16. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindig az alacsonyabb az igazi.

napközben sok mindentől változik ó, ingadozik a hő. Mindig a napi minimumot kell elkapni, ami valamikor hajnalban van. Minél korábban méred, annél pontosabb - és annál alacsonyabb értéket kapsz.

Én azt csinálom, hogy felhúzom a telefonomat reggel ötre. Felriadok, megmérem, kis pisi, és visszaalszom. Amikor ténylegesen felkelek, a hajnalinál mindig két-három tizedel magasabbat mérek. Akkor is, ha hajnalban elalszom, és nem megyek ki pisilni.

Azt én is megfigyeltem, hogy ha úgy ébredek, hogy melegem van, akkor pár tizeddel magasabb a hő, ha meg úgy ébredek, hogy kicsit fázom, akkor meg alacsonyabb. Szóval látok összefüggést a szobahőmérséklet és a testhőmérséklet között.

2009. júl. 16. 12:39
 8/8 anonim ***** válasza:
szia, szerintem se befolyásolja,mivel én most a nagy melegekbe ha megmérem, 36.2 körül van, tehát nem hinném hogy felvinné a meleg:)
2009. aug. 4. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!