Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki nem tud egy jó internetes oldalt, ahol meleg/biszex kamaszokkal ismerkedhetnék?
Kb. 14-17 éves korig szeretnék sportos, helyes fiúkat(én is valamelyest ilyen vagyok [mások szerint])...
Igazából próbálkoztam már pár helyen(Interneten, és csak onnan szeretnék, ne jöjjön senki a Kék Osztrigával, meg hasonló elmés gondolatokkal..), de ott inkább az idősebb korosztály tartózkodik, valamint, ha éppen találok valakit, aki korombeli, akkor vagy nem tetszik teljesen, vagy több száz km választ el tőle...Valamint a legtöbb helyen csak a szexre pályáznak, pedig én komoly kapcsolatra vágynék, mert nagyon szeretnék egy fiút, akit szerethetnék, és aki szeret engem...Ja, és azzal se jöjjön kérem senki, hogy még ilyen korban nem dől el, hogy melyik nemhez vonzódunk, mert már voltam fiúval, és tovább is jutottunk a csóknál pl., és tetszett...Szóval ja, előre is köszönöm a NORMÁLIS válaszokat!
randi.gay.hu
Ott 14 év az alsó korhatár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!