Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buszon van egy srác, ezek szerint bejövök neki? hogy ismerkedhetnék vele össze?
Figyelt kérdés
16/l vagyok és mindenreggel amikor megyek suliba ugyanazon a buszon megyek egy tök helyes sráccal. eddig fel sem tünt. párnapja vettem észre amikor egymással szembeülős ülések voltak, ő elöl űlt, én bőven messze tőle de valahogy pont rá láttam, és láttam hogy többször is rámnéz, de általában ilyen semmilyen fejet vágott.. de amiután leszálltunk buszról , láttam buszmegbe és ott is kb 2x is rám nézett jelenthet ez valamit? hogyan ismerkedhetnék vele össze?2013. máj. 15. 16:08
1/7 anonim válasza:
Gondolom azt hitte, hogy az apádnak kocsmája van
2/7 anonim válasza:
buszon én is semmilyen fejet szoktam vágni :D
4/7 anonim válasza:
Általában azért nézünk valakit mert tetszik. Szerintem mondd el neki,hogy tetszik és szívesen megismernéd.Nem tudom félénk vagy e ilyen téren de ha az vagy akkor se kell félned ezzel csak nyerhetsz.Ha visszautasít akkor sincs semmi.
5/7 anonim válasza:
Pontosan, nézzéssből nem lehet előre lépni.:D Mondjuk neki kéne kezdeményeznie de lehet bizonytalan
6/7 A kérdező kommentje:
a probléma hogy buszon nemtudom hogy menjek oda hozzá, vagy hogy egyáltalán miről beszélgessek vele, meg elénk félénk vagyok ráadásul idősebb is nálam olyan 18-19-20 éves lehet és nem akarom hogy hülyének nézzen:/
2013. máj. 15. 17:08
7/7 anonim válasza:
Hát ha egy megállóban szálltok le akkor szólítsd meg ott.Hát próbálj beszélgetni valamiről ismerkedj meg vele utánna esetleg hívd el valahova.Legyél laza ne legyél zavarba és félni sem kell mert nincs veszteni valód max visszautasít de akkor se fog történni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!