Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetne magasabb barátom? (meleg kérdés)
Sziasztok!
Én egy 172 cm magas, 65 kg-s kidolgozott testű srác vagyok, és mindig is a nálam valamivel magasabb (175-180 cm-es) fiúk tetszettek elsősorban. A hasonló a hasonlót vonz elvében hiszek (én is intenzíven sportolok, tegye ezt ő is, a környezetem nem látja rajtam, hogy meleg vagyok, rajta se lehessen észrevenni)és ennek kapcsán merül fel bennem mindig a kérdés, hogy mivel alacsony vagyok, ezért a magasabb srácoknál biztos nincs semmi esélyem. Mostanság a tanulásra és az edzésre fókuszálok, de ha elkezdenék ismerkedni, szerintetek merjek nyitni feléjük vagy hagyjam a fenébe, mert ez túl szokatlan volna?
21/F
Olvastam és ledöbbentem.
Ide jutottunk? Tényleg ez a jövő?
-"képzeljétek, meleg vagyok"
-semmi gáz, keress magadnak egy pasit
Ez a faj jutott fel a Holdra? -_-
Ahelyett, hogy az illető elszégyellné magát, még azt is kijelenti, hogy hogy és mint szereti.
Inkább csak lúzerek vagytok, akiknek nem jutott nő. Éreztetek már valaha forró puncit a szátokban, miközben a lány kéjesen, nyögve vonaglik előttetek?
És képzeljétek, a puncitól gusztusos marad a lány számára a farkatok és nem lesz sz*rszagú, így le tud szopni titeket még egyszer, miközben hosszú haja, dús kebleit veri.
(kulturált voltam)
Tiszteletben tartom a véleményedet, de a kérdésem nem arra irányult, hogy megbékéljek-e magammal vagy sem, szóval legközelebb legyél szíves a felvetett problémával kapcsolatos érdemi választ adni. Feltételezem, az értő olvasás nem esik nehezedre.
Én is kulturált voltam.
Le is lettem pontozva.
Pedig utolsó szóig őszinte és igaz volt amit leírtam, és ez lenne a normális.
A lepontozás nem engem minősít.
Társadalmi fejlődés az van, valóban, de nem mindegy, hogy a társadalom lefejlődik, vagy felfejlődik.
Az erkölcs egyre inkább háttérbe szorul és ez a szomorú. Nincs erkölcs már.
Inkább csak lúzerek vagytok, akiknek nem jutott nő. Éreztetek már valaha forró puncit a szátokban, miközben a lány kéjesen, nyögve vonaglik előttetek?
És képzeljétek, a puncitól gusztusos marad a lány számára a farkatok és nem lesz sz*rszagú, így le tud szopni titeket még egyszer, miközben hosszú haja, dús kebleit veri
Ritka nagy lúzer lehetsz,hogy egy meleg fórumba írsz a heteroszexuális fantáziádról.Egyébként már volt,igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!