Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Kilépni szó nélkül? Nem én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kilépni szó nélkül? Nem én mondtam neki,hogy ez kapcsolat,O mondta mindig,hogy a barátnője vagyok.Én mindig úgy ereztem, neki többet kéne belepakolnia.

Figyelt kérdés
Keveset találkoztunk, de eltartott 7 hónapig. Mégis kérdésekkel otthagyott, gyakorlatilag bevallottam neki,hogy fülig szerelmes vagyok belé és szó nélkül elment. Hatalmasat csalódtam emberileg benne. O mondta, hogy fontos vagyok, költözzünk össze,menjünk nyaralni, és otthagyott egy szó nélkül.
2021. júl. 27. 00:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanez történt velem. Ez van. Szard le őszintén. Te vagy az érett, miért? Mert felvállaltad az érzéseidet és kimerted mondani, mutatni! Sose élj úgy, hogy megbántad ezt! Te mersz mutatni magadból, bátor vagy. Ő csak egy gyáva féreg.
2021. júl. 27. 00:40
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
Mi a kérdés?
2021. júl. 27. 00:47
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Az, hogy buta vagy, a te problémád! Ha 7 hónapig nem történik semmi, csak a nagy szavak vannak, akkor rég ki kellett volna rúgni! Örülj neki, hogy kilépett az életedből, és tanulj belőle, hogy ne csináld még 1x.
2021. júl. 27. 00:57
 4/11 anonim ***** válasza:
28%
De ha a nő csinálja ezt az rendben van, biztos a pasi a hunyó 😁
2021. júl. 27. 03:12
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Mostanában csak ilyen szakitasokrol hallok. Kilep a pasi szó nélkül. Egyszerűbb így nekik. Ez a menő. Amúgy gyáva dolognak tartom az ilyet.
2021. júl. 27. 05:56
 6/11 anonim ***** válasza:
31%
Nők ugyanezt csinálják nemkell picsogni
2021. júl. 27. 06:02
 7/11 anonim ***** válasza:
81%

Meg is fogalmaztad a kapcsolatban lévő problémát: "mindig úgy ereztem, neki többet kéne belepakolnia".

Legközelebb figyelj oda, ne hagyd, hogy kihasználjanak! Aki a kapcsolat elején keveset tesz, később se fog többet. Ne fogadd el, hogy a barátnőjének tekint, ne sodródj az árral, hogy "majd lesz valami"! Valami nem tetszik, tessék kiállni magadért, ha te nem teszed, ki fog?

2021. júl. 27. 06:28
 8/11 anonim ***** válasza:
75%

Ilyen világot élünk. Velem is hasonló történt! De az 1, válaszoló nagyon jól leírta a dolgokat. Nem mindenki érett egy komoly kapcsolathoz. És végül is nézőpont,de szerencse, hogy az "elején" derül ez ki mint később! Még előttünk az élet!

33/F

2021. júl. 27. 07:12
 9/11 anonim ***** válasza:
71%
Gondolj arra, hogy szabad lettél, több lehetőséged van egy boldog kapcsolatra. Hisz ezek szerint ez nem volt az.
2021. júl. 27. 07:35
 10/11 anonim ***** válasza:
58%
Mi az előzménye? Miért hagyott ott? Nem történt valami olyan, amiért ezt csinálta?
2021. júl. 27. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!