Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Háztartási gépek » No frostos hűtőnél természetes...

No frostos hűtőnél természetesnek számít hogy havonta felgyűlik és túlcsordul a víztartálya, vagy túl sok olyan dolog van belepakolva amiből vonja el a vizet?

Figyelt kérdés
elvileg a kompresszor fölötti tartályból elpárologtatná, de még úgy nem jártunk hogy ez teljes egészében megtörténjen és mindig megtelik. túl sok lehet a nyitogatás? (nem hiszem hogy az ajtó nem szigetelne jól, pár hónapos új)
2020. okt. 6. 19:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem! Nekem vagy 10 éves, de soha nem volt ilyen gondom. Lehet sok a nyitogatás, vagy melegen teszed be az ételt, esetleg nagyon párás a levegő, illetve kevés a szellőzés ott ahol van a hütő.
2020. okt. 6. 19:43
 2/9 A kérdező kommentje:
szellőzős tényleg kevés, illetve nem olyan távol van tőle egy gáztűzhely, sokszor megy és a sütő ontja a környezetében a hőt, talán még erre tudok gondolni
2020. okt. 6. 19:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

valszeg a lakásban sok a pára.

hiába üríti a nedvességet a motornál lévő tálára ha az nem tud elpárologni.

ha a lakás levegője túlságosan párás akkor abba már nem sok nedvesség erőltethető be.....

nyílászárók máanyagok? jól zárnak? légbeejtő van? szellőzés megoldott?

száraz időben tessék szellőztetni napi2-3 alkalommal!

2020. okt. 6. 20:23
 4/9 A kérdező kommentje:

a konyhát nem tudom, de az téglaépület és főzéskor van pára rendesen, jó 10 éve lett lecserélve műanyag nyílászáróra de össze van nyitva egy előtérrel és egy állandóan nyitott ajtajú fürdővel ahol mindig van egy bukóra nyitott ablak szóval minimális légmozgás folyton van.

viszont a szobarészek régi vályogépület valami extrémen párásak, szinte 60% alá sosem megy, most is hiába volt órákig szellőztetve rápillantottam, 21,4 fok és 72%os páratartalom van fűtés nélkül

2020. okt. 6. 20:32
 5/9 anonim ***** válasza:

ja akkor az lehet, hogy a levegő több nedvességet már nem tud befogadni

de van ennél nagyobb gond is!!!!

"régi vályogépület valami extrémen párásak"

a vályogtól távol kell tartani a nedvességet, párát!

a vályogot a pára kicsinálja!

beszéljetek valami hozzáértő építésszel!

ekkora páratartalom vályogházban nem normális!!

2020. okt. 6. 20:40
 6/9 A kérdező kommentje:
én sem értem miért van. ez egy elég régi építésű rész, és valamiért nyáron sem úgy viselkedik ahogy kéne, hogy tartaná a hűvöset, hanem 27-8 fokokra felmelegszik ha tombolnak a 30 fokos hőségek lehúzott redőny ellenére is
2020. okt. 6. 20:44
 7/9 anonim ***** válasza:

keresd meg ezt az embert: https://www.youtube.com/user/nepazarolj

Laci nagyon profi a vályogházak terén!

2020. okt. 6. 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is párás, penészes volt minden, szekrények mögött penész tenyészet, vettem elektromos párátlanítót, és megoldotta a problémát. A fürdőbe van egy külön.
2020. okt. 7. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:

Valami nem oke

Nekunk is valyog, huto okes...meleg sincs nyaron

2020. okt. 7. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!