A középkorúnak hány évestől hány évesig számít valaki? Középkorú nők és középkorú férfiak korát behatároló időintervallumnak ugyanazt a tartományt mondanád, vagy sem? Ha eltérő a két tartomány, megneveznéd ezeket?
Figyelt kérdés
2019. nov. 27. 09:55
2/10 A kérdező kommentje:
Tuti?
2019. nov. 27. 10:34
3/10 anonim válasza:
Abszolút jól írta az előttem szóló, de az a baj, hogy túl sokat foglalkoztok azzal ki mennyi idős. Nem ez a legfontosabb egy ember életében, hanem inkább az mi az amit sikerült már elérned és mire lesz még lehetőséged a továbbiakban. 14 évesen is lehet valaki koravén és 64 évesen is lehet valaki fiatalos, ha az egészségi állapot ezt megengedi. Nem kell ezen ennyit görcsölni, nincs akkora jelentősége mint amekkora tűzijáték kíséri.
4/10 A kérdező kommentje:
Teljesen igaz.
Amikor azonban kimondják/leírják, nem tudom elhelyezni magamban a korcsoportot, mert a neten többféle besorolást is találtam. Sosem használtam ezt a szót, de ha egyszer használom, helyesen használjam. Meg az is kezdett piszkálni, hogy én papírforma szerint beletartozom-e.
2019. nov. 27. 11:27
5/10 anonim válasza:
Középkorú nő: 30-60.
Középkorú férfi: 45-65
6/10 anonim válasza:
Középkorú nő 30?? Ezen ledöbbentem😂
Szerintem 50 a határ, onnantól középkorú.
7/10 anonim válasza:
A férfiak köztudottan korábban halnak, de 15(!) évvel tovább számítanak fiatalnak, mint a nők, "logikus", lol.
Szerintem is úgy 40-60 egyébként, nemtől függetlenül. Esetleg a 35 és 40 közötti időszakot tekintem átmenetnek a fiatalság és a középkorúság között.
8/10 anonim válasza:
Nézz meg egy átlag 30-as nőt, megy egy 30-as férfit. A fiatal nő max harmincig tart. Utána már csak hanyatlás jön.
9/10 anonim válasza:
Random, önkényes kinyilatkoztatásokat bárki ki tud húzni a seggéből, én például pont, hogy a pasikat találom egészen fiatal korukban vonzónak csupán, nem tetszenek a markáns arcvonások, a "sármos ráncok", sem az oly jellemző pocakosodás, a kopaszodásról nem is beszélve. Ha a személyes preferenciáimra alapozván kijelentem, hogy akkor a férfiak 20 fölött öregek, mert addigra nagyjából kivész belőlük a gyermeki báj, annak kevesebb létjogosultsága van, mint a te véleményednek? (Eddig objektív próbáltam lenni.)
10/10 anonim válasza:
Szerintem mindkét nemnél 40-59 éves korig tart a középkor. 60 éves kortól kezdődik az öregkor. Az aki azt írta, hogy a nők 30 felett nem olyan jók, az nem tudja mi a jó. A 30 feletti nők már nem csak hogy szèpek, hanem élettapasztalatuk is van már, tudják, hogy mi a jó. Mindenről el lehet velük beszélgetni. Nekem ez nagyon fontos. De vannak olyan férfiak, akik meg a 60 feletti egyre inkàbb demenssè váló, begyepesedett öregasszonyokra buknak, vannak itt végletek kérem. Én a magam részéről azt tudom mondani, hogy a nők és a férfiak is 30 és 50 éves kor között vannak a csúcson-32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!