A középkorú hölgyekkel miért könnyebb általában ismerkedni és a közös hangot megtalálni egy fiatalnak?
Én is a huszonéves korosztályhoz tartozok,és szintén ezt tapasztalom.Az idősebb nők sokkal kedvesebbek,nyitottabbak,mint a korombeli lányok,akik sokszor nagyon el vannak szállva maguktól.
Arról nem beszélve,hogy rengeteg olyan csinos negyvenes nő van,akik mellett az átlagos huszonévesek elbújhatnának!
9-es!
Na látod.. tökre erről beszélek én is!
De szerintem az is benne van a pakliban,hogy ezek a csinos széparcú 40,45 feletti nőknek már a tőlük fiatalabb férfiak tetszenek.. ami valljuk be jogos és egyértelmű! Nem olyan rég beszéltem egy olyan bombázó 49 éves nővel,aki esküszöm úgy néz ki mint egy 19 éves! Szóval ő azt mondta,hogy ő undorodna egy 60 éves ffitől! Kvázi.. a fiatal férfiaknak van esélye. Nem mondta ki szó szerint..de neki a fiatalos lendület kell még.(Ha értiek mire gondolok)
Én 28 éves voltam voltam amikor összejöttem egy akkor 41 ,éves hölggyel!
És az az érdekes,hogy egyidősnek néztünk ki.. Szuper jó géneket örökölt,és adott magára. Eszméletlen jó volt vele a szex! Nem volt semmi tabu! Sőt.. ő kért bizonyos dolgokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!