Miért jöhet be egy fiatal lánynak egy középkorú buszsofőr?
Az, hogy "olyan nagy autót vezet" ennyi, a lányok egyszerűek, nem kell semmit túlgondolni. Tapasztalatból sarkítok,suliba amikor Swifttel mentem senki leány nem kért meg, hogy dobjam haza, amikor Alhambrával vagy Omegával mentem jött a kérdés "haza viszel" , persze, el kellett utasítanom, mert leszólták párszor a kicsikém (Swiftet alias Suzyt) és én nem bocsájtok meg.
21/F
Talán a buszsofőrnek nincsen kiszedve a szemöldöke, mint pl. neked.
De az is lehet, hogy értelmesen el tud beszélgetni a lányokkal, akik viszont benned csak egy nyálcsorgató, ingyen szexre vágyakozó lúzert látnak...
"Minden kamaszlánynak bejön a kopaszodó pocakos 50pluszos buszsofőr ez köztudott tény. Sőt minden 16éves lánynak apakomplexusa is van."
Gimnáziumban minden nap busszal járunk suliba+haza több évfolyamtársammal (lányokról van szó), és minden alkalommal meg is szóltuk azt az EGY lányt, aki csüngött az összes buszsofőrön. Mindegy milyen fiatal valaki, normális ember kortól függetlenül érzi, hogy gáz apja korú férfiakkal kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!