Fiatal, csinos lányok miről tudnak annyit beszélgetni a buszsofőrökkel?
Nos, először a neten olvastam erről a jelenségről, de mióta gyakran buszozom, egyre többször tapasztalom ezt. Szóval olyan 16-22 közötti lányok végig a vezetőfülke mellett állnak, és lökik a sódert a sofőrnek. Csak amikor épp megállóhoz érnek, akkor egy fél percre ül vissza a csaj, hogy fel tudjanak szállni, majd visszaáll, és folytatódik a csevej.
Hallgatózni nem akarok, de már kezd érdekelni, hogy mi ez az egész.
Egyébként szerintem nem éppen veszélytelen a dolog, a buszsofőrnek óriási felelőssége van, és akkor egy csitri (már bocsánat) egész úton eltereli a figyelmét. Ilyenkor sokkal nagyobb az esélye egy balesetnek. És volt olyan is, hogy észrevehetően el kezdett a gyökér vagizni a csajnak. Pedig ez nem játék...
Heideggerről és Spinozáról.
Amúgy ez már évtizedekkel ezelőtt is így ment.
Nekem van buszsofőr barátom és az mondja hogy minden csaj meg akarja magát dugatni. Egyszerűen nem lehet lerázni őket.
Hogy mitől azt ő se tudja de már nagyon zavaró, idegesitő.
Ez felénk is tipikus.
Nagy kultusza van a buszsofőröknek :D
Haverom anyját állítólag tiniként rendszeresen kezelték a helyiek, volt hogy hárman nyomták neki.
Egy bp.-i buszgarázsnál lakom így első kézből hallom, hogy munka után miket mesélnek a gk.vezetők ezekről a tini-ribikről.
A csajok azt használják ki, hogy a sofőr helyhez kötött és udvariasnak kell lennie mindenkivel. Így kénytelenek végighallgatni a locsogásukat.
Legutóbb pont azt mesélte az egyik ismerős sofőrnek a csaj, hogy hogyan szivatja a barátját azzal, hogy mindig felhúzza, de sosem szexel vele. Viszont mivel közben ő is begerjed, ezért felajánlkozik valamelyik szimpatikus sofőrnek.
Még annyit mondott, hogy imádja, hogy az idősebb férfiakat is megtudja szédíteni, és ha valamelyik osztálytársa vagy ismerőse meglátná, úgy sem hinné azt, hogy 40-50 éves sofőrökkel ke fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!