Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiatal, csinos lányok miről...

Fiatal, csinos lányok miről tudnak annyit beszélgetni a buszsofőrökkel?

Figyelt kérdés

Nos, először a neten olvastam erről a jelenségről, de mióta gyakran buszozom, egyre többször tapasztalom ezt. Szóval olyan 16-22 közötti lányok végig a vezetőfülke mellett állnak, és lökik a sódert a sofőrnek. Csak amikor épp megállóhoz érnek, akkor egy fél percre ül vissza a csaj, hogy fel tudjanak szállni, majd visszaáll, és folytatódik a csevej.

Hallgatózni nem akarok, de már kezd érdekelni, hogy mi ez az egész.

Egyébként szerintem nem éppen veszélytelen a dolog, a buszsofőrnek óriási felelőssége van, és akkor egy csitri (már bocsánat) egész úton eltereli a figyelmét. Ilyenkor sokkal nagyobb az esélye egy balesetnek. És volt olyan is, hogy észrevehetően el kezdett a gyökér vagizni a csajnak. Pedig ez nem játék...

2018. nov. 12. 11:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
Én itt hallottam ezt először, mert nem nagyon buszozok, csak feltűnt a sok buszsofőrös kérdés, szerintem egyszerű a történet, gerjednek a vezetésre, a vezetőszerepre és hát egy buszon a sofőr a legnagyobb alfa XD lehet sofőrnek kéne menni :D logikát ne keres benne egyszerű női ösztön.
2018. nov. 12. 17:06
 12/15 anonim válasza:
86%

Ilyen eset nálunk is volt!

Volt egy csajszi aki minden buszsofőrrel képes volt leállni pofázgati valamiről.

Egyszer esett úgy,hogy az első ülésre ültem és így volt szerencsém végighallgatni a beszélgetést.

Dióhéjban arról volt szó,hogy a lány anyukája mindig ki kell hogy verje a kutyájuknak,másképp az szökik.

Szóval igen,ezek tényleg mindenről eltársalognak az alfákkal.

2018. nov. 12. 17:54
 13/15 anonim ***** válasza:
93%
Dolgoztam "buszos" helyen. Le sem lehet írni némely lánynak az arckifejezését ahogy állt a sofőr mellett. Igen valószínű férfias a vezetés. Meg hogy a hölgy kirakatban van.
2018. nov. 12. 18:03
 14/15 anonim válasza:
91%
apám buszsofőr (Kecskemét, DAKK) nála nem igazán szoktak nagyon fiatalabbak lenni, inkább ilyen ő korosztálya (50) körüliek szoktak megállni beszélgetni vele. volt már olyan hogy ha unta a dolgot elküldte a helyére a pácienst, meg volt olyan is hogy amikor unja, de nem akarja félbeszakítani csak hümmög, aztán ezek meg elmennek.
2018. nov. 13. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:
61%
Soha nem jutott eszembe hogy már ez is baj. Én távolsági busszal járok dolgozni, oda is, vissza is 30 perc. Mivel mindig ugyanazzal a járatokkal megyek, ismerem a sofőröket, sokszor alig van ember, így ha előre ülök le, beszélgetünk. A munkáról, családról, stb, de ez nem jelenti azt hogy akarok tőlük valamit vagy ők tőlem. A idősebb 60 év körüli bácsikkal ugyanúgy elbeszélgetek, mint a fiatal srácokkal. Valaki már mindenben rosszat lát.
2018. nov. 16. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!