Fiatal, csinos lányok miről tudnak annyit beszélgetni a buszsofőrökkel?
Nos, először a neten olvastam erről a jelenségről, de mióta gyakran buszozom, egyre többször tapasztalom ezt. Szóval olyan 16-22 közötti lányok végig a vezetőfülke mellett állnak, és lökik a sódert a sofőrnek. Csak amikor épp megállóhoz érnek, akkor egy fél percre ül vissza a csaj, hogy fel tudjanak szállni, majd visszaáll, és folytatódik a csevej.
Hallgatózni nem akarok, de már kezd érdekelni, hogy mi ez az egész.
Egyébként szerintem nem éppen veszélytelen a dolog, a buszsofőrnek óriási felelőssége van, és akkor egy csitri (már bocsánat) egész úton eltereli a figyelmét. Ilyenkor sokkal nagyobb az esélye egy balesetnek. És volt olyan is, hogy észrevehetően el kezdett a gyökér vagizni a csajnak. Pedig ez nem játék...
Ilyen eset nálunk is volt!
Volt egy csajszi aki minden buszsofőrrel képes volt leállni pofázgati valamiről.
Egyszer esett úgy,hogy az első ülésre ültem és így volt szerencsém végighallgatni a beszélgetést.
Dióhéjban arról volt szó,hogy a lány anyukája mindig ki kell hogy verje a kutyájuknak,másképp az szökik.
Szóval igen,ezek tényleg mindenről eltársalognak az alfákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!