Kikészítetthetem a szűccsel a macskám szőrét, ha az állat természetes halállal hal meg? (Tehát nem emiatt pusztítom el. ) Vagy ez kegyeletsértésnek számít?
Még jó, hogy nem emiatt pusztítod el.
Elvileg igen, de ez nekem nagyon morbid.
Igen, törvény szerintem nem tiltja.
De.
A bőröshöz már a lenyúzott, lesózott bőrt kell elvinned...
Én már nyúztam állatot, de a saját cicámat szerintem nem lennék képes. Illetve tudnod kell, h. ez egy véres munka, és utána ott marad még neked egy szörnyű kinézetű, megnyúzott test is...
Beteg, vagy sem, ha beírod a keresőbe, hogy háziállat preparálás, akkor biztos fogsz találni egy csomó ezzel foglalkozó szakembert, és a honlapokból ítélve, van is rá kereslet. És szerintem nem kell megnyúzva vinni, ez hülyeség.
Fehován egy csomóan voltak kint a hétvégén, a hölgy ott nyúzta és tisztogatta a madártetemet a szemünk előtt.
Neked kell eldöntened, számodra belefér-e...
Engem tuti nem zavar, ha te ezt csinálod, én a saját macskámmal nem csinálnám, bármilyen szép is. Nem vagyok széplélek kicsit sem (nem azt mondom, hogy aki szerint morbid, az az, csak nem tudok jobb kifejezést), de valahogy nem. A koponyája már érdekelne, bár a saját rokonomé még jobban s nekem nem tűnik kegyeletsértésnek, de a törvények nem olyan megengedőek, eh...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!