Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilépni szó nélkül? Nem én mondtam neki,hogy ez kapcsolat,O mondta mindig,hogy a barátnője vagyok.Én mindig úgy ereztem, neki többet kéne belepakolnia.
Figyelt kérdés
Keveset találkoztunk, de eltartott 7 hónapig. Mégis kérdésekkel otthagyott, gyakorlatilag bevallottam neki,hogy fülig szerelmes vagyok belé és szó nélkül elment. Hatalmasat csalódtam emberileg benne. O mondta, hogy fontos vagyok, költözzünk össze,menjünk nyaralni, és otthagyott egy szó nélkül.2021. júl. 27. 00:12
11/11 A kérdező kommentje:
10: az előzménye talán az,hogy a fejébe vette,hogy nem mutatom ki a vonzodasomat iránta. Szerinte ez így volt, szerintem nem. Mindenesetre azt jól érezte, hogy visszahúzódóbb vagyok, mivel belefáradtam abba,hogy többet adok,mint kapok. Volt egy utolsó beszélgetésünk, ahol nagyon furcsa dolgokat beszélt, előjött egy- két szexuális ötletével is, hogy valósítsuk meg, bár számomra azok elég meredekek voltak.
2021. júl. 27. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!