Azok a nők, akik nagyméretű táskát hordanak magukkal, mi az istennyilát tudnak belepakolni?
Bármit, de nem értem, hogy ez miért a nőkre van kihegyezve?
Én általában könyveket, edzőruhát, vizes flakont, pénztárcát, telefont, valamilyen ételt, tartok magamnál, de mindig úgy készülök, hogy beleférjen még valami, pl ha veszek valamit ne kelljen ahhoz is plusz zacskó.
A leírtakat ugyanúgy egy férfi is tarthatja magánál, szintén nagyméretű táskában.
22/L
Ha veszek valamit napközben nem kell a szatyorral bohóckodnom.
De akár reggel még kell a pulcsi, sál, délután már nem. Persze amikor kocsival járok, akkor ez nem szempont.
1l üveg
Ételhordos doboz
Gyogyszerek ragtapaszok
krémek
Fésü
Parfüm
Kis zacskos bögrés leves
Tárca
Körömcsipesz csavarhúzó csipesz
Pufirizsa
Én nem hatalmas kézitáskáv járok hanem sima hátizsákkal ettől függetlenül van mikor csak a teló meg a pénztárca van benne. De vásárláskor tudok hova pakolni.
Szerintem te az ilyen pláza cicák- félére gondolszz?
Vélhetően ott találsz majd hajvasalót, smimkcuccot, esetleg váltócipőt ami lapostalpú ( mert a magasat le kell olykor cserélni), dezodor,fésű,.parfüm...
Ezt koliban pár lánytól láttam miket pakolnak be.
Szerintem mindegy mi van benne,.kényelem a lényeg.
29 /L
Jelenleg;
Telefon tolto, kabel + veszaksi amit elneztem es brutalisan nagy.
Naptar
Szemuveg tok
Puder, ruzs alap smink cuccok
Koromvago szett ami eletmento tud lenni
Fesu
Rago
Halls cukorka
Vizes palack
Pamut szatyor
Egy muzli
Fajdalomcsillapito
Tisztasagi betet
Laptop és töltő hozzá plusz egér
Telefon és töltő hozzá
Termosz
Púder, rúzs
Zsebkendő
Pénztárca
Füzet, toll, pendrive
Cigi, öngyújtó, kulcsok
Napszemüveg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!