Ismertek olyan boltot ahol van nagyméretű ruházat? (3XL vagy afeletti érdekelne (tudom, hogy sok helyen nagyon eltér a mérettáblázat). (Ami csak webshop nem érdekel, régi típusú ember vagyok, szeretem felpróbálni és megnézni, hogy áll).
Férfi/nő vagy? Nem mindegy?
Tescoban női méret max. 46-os, nekem 3XL méretben 56-os kellene...
Szoktak lenni ilyen ruhaboltok ahol kifejezetten nagyobb méretű ruhákat árulnak, csak nehéz megtalálni őket.
Én a Kikben szoktam találni nagyobb méretű ruhákat.
Webshopokkal nem érdemes próbálkozni max. a Wish-el mert ott olcsóbbak a dolgok és nem buksz annyit, de ott is benne van a pakliban hogy nem olyan mint a képen.
Férfi vagyok, KIK üzletbe rendszeresen járok de nincs mindig olyan méretben. (Amikor van természetesen veszek nagyobb mennyiségbe mivel nem sokáig bírják a kiképzést, de ezzel nincs is baj mivel aprópénzért adják).
Tescoban nem szoktam férfiként nagyon találni.
A kínai termékekkel nincs problémám amennyiben minőségben megfelelő vagy tetszik designbe.
# 6
Az Újbuda Centerben lévő bolt tényleg remek, de olcsónak nem mondható. Viszont nagyon minőségi és divatos, márkás árujuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!