Azok a nők, akik nagyméretű táskát hordanak magukkal, mi az istennyilát tudnak belepakolni?
Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 17:21
21/26 anonim válasza:
Nekem például benne van a határidőnaplóm, a tabletem, a telefonom, a töltőm, a lakáskulcsom, zsepik, a naplóm, a naplóm, ahol a napi költségeket írom, könyv, amit éppen olvasok, neszeszer, amiben van fésű, eü betét, pulzoximéter, korrektor, fájdalomcsillapító, stb. És ezek NEM felesleges dolgok.
23/26 anonim válasza:
A férfiak képesek minden sz.rt zsebretenni. Aztán sírnak, hogy a másik nadrágjukban maradt.
24/26 anonim válasza:
1 üveg víz
Szendvics
Esernyő
Dezodor
Parfüm
Zsebkendő
Telefontöltő
Nasi
Pénztárca
Pulcsi
Hajgumi, hajcsat
Szempillaspiral
Füles
26/26 anonim válasza:
Nem tudom, a normál méretű hátizsák nagy táskának számít-e, de én például:
- 1-2 könyv vagy az ebook olvasóm
- ebéd (1-2 dobozban)
- ivóvíz (7 decis kulacs)
- tampon, betét
- kézfertőtlenítő
- munkahelyi belépőkártya
- pénztárca
- powerbank
- a naptáram/jegyzetfüzetem (A/5)
- tollak, szövegkiemelők
- esernyő
- vászonzsákok
- zsebkendő
- kulcs
- kézkrém
- A/4 mappa iratokkal
Plusz valamikor a nap folyamán belekerül a napközben megvásárolt pékáru & zöldség otthonra.
Fogalmam sincs, ezeket mibe kellene elpakolnom, ha nem "nagy" táskába. Már az ételem-italom valamint a munkához szükséges dolgok miatt minimum kell egy nagyobb táska. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!