Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet kilépni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kilépni egy mérgező kapcsolatból?

Figyelt kérdés

Három hónapja vagyunk együtt és a századik szakítás-kibékülésen vagyunk túl. Ő 37 éves én 27. Kezdetektől fogva együtt lakunk, részemről sosem volt az a rózsaszín ködös libabőrös szerelem, persze szeretem őt.Nagyon sokat veszekedünk, munkahelyemen állandóan gyomoridegem van miatta. Mindenen megsértődik, beszólogat nekem és önbizalmam már 0. Persze a strandon forog a feje a nők után, hozzám viszont egy jó szava sincs. Ma közöltem vele, hogy néhány napig nem alszok vele mire ő utánam köpött. Azt gondolom reálisan, hogy menekülni kell ebből a kapcsolatból csak nem tudom hogy. Nehéz segítség nélkül, mert egy környéken is lakunk. Alapvetően nagyon jó ember csak amikor iszik....

Tanácsokat, tippeket nagyon várok....

27/N

2021. aug. 16. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan. Csomagolj össze és menj el, ez máshogy nem fog menni. Töröld ki a számát és tiltsd le mindenhonnan. 27 éves fiatal független nő vagy, mégis mennyi időt akarsz még elpazarolni az értékes éveidből egy ilyen szarkupacra? Ez nem jó ember és nem jó kapcsolat. Ha kapcsolatfüggő vagy, akkor menj pszichológushoz, mert ilyet normális ember nem visel el. Ugye nem ennyire tartod magad?
2021. aug. 16. 17:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ghosting - ha övè a lakás - 2010 utáni csodafegyvere

Elmész családhoz rokonhoz , barátnőhoz, albiba , tiltod mindenhonnan

Ö meg kopkodje saját magát reszegen

2021. aug. 16. 17:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy lehet kilépni, hogy kilépsz. És lehetőleg minél hamarabb.
2021. aug. 16. 17:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Cuccok táskába, kulcs a zárba. 1 óra legjobb esetben. Minden mást csak egy rokonnal, társaságban intézz. Menjetek el a maradék cuccodért és kész. Kalap, kabát.

Tanulságot meg vond le:

1. azonnal nem költözünk

2. részeggel nem létesítünk kapcsolatot

3. első negatív jelre tipli

2021. aug. 16. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Fogod otthagyod. Csak ugy mint az eddigieket
2021. aug. 16. 18:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor szakits, ha egy eletre megtanultad, hogy fuggovel nem kezdunk. Kulonben felesleges, csoborbol vodorbe kerulsz. Gyanitom, mivel se kutyad, se macskad, ezert egybol mar koltoztel is hozza. Soha ne a felelmeid vezessek az eleted. Tisztara ketsegbeesettnek tunsz.
2021. aug. 16. 18:38
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Van kutyám is cicám is:-) komolyra fordítva a szót, nem azért költöztem össze vele, hogy eltartson, független ember vagyok, ő erőltette nagyon az összeköltözést én még vártam volna.
2021. aug. 16. 18:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem vártál? Miért nem lehet nemet mondani, amikor nem akarsz valamit? Most nem akarod ezt a kapcsolatot. Mondj nemet és lépj ki belőle! Semmi se tartson vissza!
2021. aug. 16. 18:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én benne maradtam egy ilyen szar kapcsolatban! Nyúzzuk egymást, már kivagyunk egymástól. Állandóan vitázunk, semmi jó nincs.. levakarhatatlan lett és beállít este 10 kor vagy amikor épp kedve támad.. nem tudok ismerkedni sem, mert leverné . Jobb hamarabb szakítani!!!
2021. aug. 16. 19:51
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
3 hónap után azért nem lehet ennyire nehéz. Utánad köpött? És te még szóba állsz vele? Gratulálok
2021. aug. 16. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!