Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hosszú kapcsolatból kilépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatból kilépni 25-30 között előny, vagy hátrány ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Olyanok véleménye is érdekel, akiknek véget ért egy hosszú kapcsolatuk. Utána könnyen ment az ismerkedés, vagy okozott bármi hátrányt?

Akik pedig ilyen személyekkel ismerkednek, hogy vélekednek rólunk?

Nekem az első kapcsolatom ért véget, több, mint 7 évig tartott és fura ez az ismerkedős terep egyelőre számomra.

2021. jan. 28. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
47%

Hátrány. Olyan leszel, mint egy aggszűz. Ismét beletanulhatsz a randizás fortélyaiba.

Ráadásul neked ez volt az első kapcsolatod, szóval szinte nulla tapasztalattal vághatsz bele.

2021. jan. 28. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
29 vagyok, nő. Nem rég váltam. Én nem látok hátrányt, jól elvagyok, az ismerkedés is a plafonig van. Először kicsit furcsa volt, de meg kell szokni. 8 év volt az előző kapcsolat.
2021. jan. 28. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem szuperhosszú volt a kapcsolatom, csak 5 éves. Már előtte is csajoztam az életben, mondhatni tudom hogy kell ismerkedni, értek a nőkhöz.

Nekem ezekkel párosítva így előny volt, mert a legtöbb csaj amint meghallja a 5 évet egyből örül, hogy akkor biztos alkalmas vagyok párkapcsolatra is, ez úgymond egy bizonyíték a szemükben.

2021. jan. 29. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!