Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudok kilépni a kapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok kilépni a kapcsolatból. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tánácstalan vagyok, 6 éve élünk együtt , van egy kislànyunk, tőle még nem igazán tudok elhelyezkedni. A párom tart el, nemtudok hova költözni se. Teljesen rá vagyok utalva, amit ő rendszeresen kihasznál. Vannak neki alhokol-drogproblémái is heti szinten. Amit nem hajnalndo letenni hiaba könyörgök neki, és olyankor agresszív bánt is. Hazudozik mindig, volt neki félre lépése is. Egyről tudok biztosan. És folyton engem vádol,ha már rá nézek valakire minden utolsonak levagyok hordva, mikor nincs rá oka. Mindig csak igérget , de nemtudja betartani, alltalaban 1-2 hetig normalis utana minden kezdodik elorol. Meg még sorolhatnám a dolgait ...Elegem van már ebből , nem tudok vele élni, azt is elérte már hogy nem szeretem, szabadulnék tőle. Már a tudtára adtam, de szerintem , sőt tuti hogy leszarja mert ugy van vele h jelenleg nem tudok nélküle mit kezdeni. Segítsetek mit tanácsoltok ebben a helyzetben?:((

2022. jan. 21. 20:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
20%
Maradj benne!
2022. jan. 21. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Költözz hozzam
2022. jan. 21. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú kérdés, most trollkodni sincs kedvem, pedig az utóbbi órákban sokat vitáztam a nőkkel. De ez most engem is szíven ütött.

Mindenképp ki kell lépni, mert tönkremész, és a gyereknek sem jó.

Szülők, rokonok hol vannak? A gyerek mennyi idős, nem tudod beadni bölcsödébe, hogy elmenj dolgozni, pénzt gyűjteni?

2022. jan. 21. 20:44
 4/11 A kérdező kommentje:
A szüleimmel nem tartom a kapcsolatot, ők is alkoholisták. A bölcsödébe nincs hely. Szeptemberbe megy oviba.
2022. jan. 21. 20:53
 5/11 anonim ***** válasza:
20%

Értem. Egy másik pasi kellene, aki segít neked.

Amúgy milyen végzettséged van?

2022. jan. 21. 20:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Saját lábra akarnék állni egyszer, nem függni senkitől, érettségim van.
2022. jan. 21. 21:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt megértem. Tanulod is kellene valamit, gondolom még fiatal vagy.
2022. jan. 21. 21:04
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Olvasom ezeket a kérdéseket itt nap mint nap, és mindig elgondolkozok, hogy vajon mit csinálok rosszul!
2022. jan. 21. 21:04
 9/11 A kérdező kommentje:
#8-as, hogy érted?
2022. jan. 21. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg takarítani próbálj meg elmenni. Valahol nem probléma, ha viszed magaddal a kicsit.
2022. jan. 22. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!