Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha az aktuális (4-5 éves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az aktuális (4-5 éves) párkapcsolatban a férfi talál véletlenszerűen egy sokkal jobb, gondolkodásban hozzá passzolóbb nőt úgy, hogy az aktuálisban rosszul érzi magát, és teljesen üres, akkor az új vagy régi nőt dobja a férfi?

Figyelt kérdés
Természetesen nem arra gondolok, hogy mindig ha talál valaki jobbat, cserélje le, mert akkor mindenkinek havonta új párkapcsolata lenne. Hanem arra, hogy már tényleg hűvös az aktuális kapcsolat és az új nőnek bókol is sokat, aki sokszínűbb, mint a régi. Ilyenkor mi az a hajtóerő, amikor a férfit képes arra rávenni, hogy az újnak adjon egy esélyt. Mindez feltételezés, történt meg, csak gondolkoztam az utcán, mikor láttam egy párt veszekedni.

2023. jún. 14. 23:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szerintem egy idő után a kapcsolatok többsége lapos lesz. Ez olyan, hogy bár ilyen nem létezik, de ha valaki huzamosabb ideig boldog (pl. három év), akkor az a boldogság egy idő után nem lesz boldogság, mert egyre több és több kell a boldogságból, esetleg más forrásból, ugyanis így vagy úgy, de megszokja az ember az adott kapcsolatot. Lehet bele vinni programokat, színesíteni, de ezek szerintem csak tüneti kezelések, vagy valami zuhany, ami után újra lapos lesz minden. Ha ugyanazt a sorozatot 10x megnézi az ember, unalmassá válik, mint ahogy az is, ha non-stop ugyanazt enné valaki reggel délben este. Ha meg folyton szerelemmel bombázzák egymást a felek, az meg egy idő után fullasztó és unalmas lesz. Lehet talán akkor nem lenne az, ha mondjuk sokat várt a két fél egymásra. Nem tudom, ez csak egy nézőpont.
2023. jún. 16. 10:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez semmit sem változtat azon, hogy korrektnek kell(ene) lenni egymással.
2023. jún. 16. 10:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem egy kapcsolatom se volt még soha az életemben laoos vagy unalmas azt se tudom az milyen egyáltalán.

Létezhetetlen hogy ahol 2 ember van hogy ne lenne ne történne mindig vmi.

2023. jún. 16. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!