Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Szerintem nem volt szerelmes, fellángolás voltal neki. Így, hogy pszichés gondjai is vannak, meg inkább labilisak az érzelmei. Nem normális, ha valaki indokolatlanul mutat túl hamar túl sok lelkesedést, ez legyen mindig gyanús. Azért szerintem gaz, hogy 35 évesen nincs annyi érzelmi intelligenciája, ember és onismerete, hogy nem tudja, mit miért és hogyan érez. Hagyd inkább, hidd el, hosszú távon jobban jártál.
24N
Valszeg nem nyujtottál semmit a kapcsolatba csak kiszolgáltattad magad.
Az önállo nők nem sokáig fogják viselni azt hogy ők biztositják a kecót is a pasinak, szexelnek is vele, vendégül is látják, az idejüket is adják, cserébe meg semmi, csak szex.
Ezt valószínüsítem hogy nem voltál férfi tamasz akivel majd együtt halad fejlődik nem tettél semmit az életéhez csak felmászkáltál hozzá max neha meghívtad egy italra. De ott eszel alszol szexelsz wc zel nála jössz mész. Ez olyan ingyenélés.
Mondta adossága van.
Ő társat keres aki vele van együtt fizetnek mindent odakoltozik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!