Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az lehet válás oka,ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehet válás oka,ha nem vagyok elèggè kellően izmos? Lehet egy szakîtás,vagy esetleg válás oka az,ha egy fèrfi nem elèg izmos? Tènyleg az izmos kockás has,ès a kemèny izmos /Fèrfi csök/ a titka egy kiegyensúlyozott tökèletes párkapcsolatnak??

Figyelt kérdés
Mèg emlèkszem Gimiben 18-èvesen volt egy rózsadombi csaj,aki csak pár napig járt velem.😔 Elmondása szerint èn nem voltam neki elèggè kellően izmos. Na jó,attól hogy már kèt ève a GYM-15-ben dolgozom recepcióskènt ès takarîtókènt,hát őszintèn tènyleg nem vagyok valami hű de izmos Adonisz alkat.De azèrt hájpacni sem vagyok! A második kerületi csaj,igazi pláza cica volt. Az első randin egy Budai kondi terembe mentünk,melegîtőben. Az öltözőben lett volna a pásztor óra,miután meg izzasztott jól a futópadon,ès ilyet szólt. "Látod,ez eredeti Addidas...Nekem aztán kemèny legyen ám az a...sz" Hát sajnos nem jött össze.😔😔😔😔 Îgy a harmadik nap szakîtott velem,mert nem voltam neki elèg izmos. Talán ha 380-lóerőt villantottam volna egy sluszkulcsal,akkor eltekintett volna,hogy mennyire vagyok izmos. Sajnos nem vagyok tènyleg egy izmos pasi.😔😔😔😔😔 Mondjuk nem baj,mert azóta már felesègem van. Aki szerint szèp formás a fenekem!☝️😏😏😏 Csak ezzel az a baj,hogy a fèrfiaknak is tetszik. Ès ez elèggè kellemetlen hogy a munka helyemen ki akarnak kezdeni velem. Inkább lánynak születtem volna,talán ott nem annyira számît az izom tömeg. A barátaim azt javasolták menjek el gyúrni,ès akkor leszek majd izmos. De nekem se pènzem,se időm,se kitartásom. Talán a párom nem hagy el,mert van egykis "baba hájam,úszó gumim" 😏☝️
2023. febr. 8. 12:29
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

Mennyé gyúrni! Amíg nem vagy ilyen, vissza se gyere! [link]

Minden nap 500 edzés a többi embert távol tartja!

2023. febr. 8. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább agyra gyúrj. Ott nagyobb a hiány.
2023. febr. 8. 12:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen, ha mar okos nem vagy izmos lehetnel...
2023. febr. 8. 12:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Tesztoszteron injekciót már adtam be magamnak,kettő ampullával. Hát nem sok èrtelme volt. A harmadik Covid elleni (Pizer) vakcina nyoma azóta is látható halvány foltokban.
2023. febr. 8. 12:47
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Elég nehéz elhinni ilyen írásképpel, amit itt produkálsz, hogy gimnáziumba jártál. Az írásod tartalmát meg inkább hagyjuk is.
2023. febr. 8. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:

5.

Ő személyesen a kokszbivaly, ne bántsd már.

2023. febr. 8. 13:40
 7/10 anonim ***** válasza:

Ez ugye most csak vicc?:D

Kérdező, ha felszínes gyökerekkel ismerkedsz, akkor bizony felszínes gyökér módon leszel elbírálva. Ha nem ismered fel a felszínes gyökereket... akkor te is az vagy.

Szakító oknak az, hogy nem izmos valaki? Hát hol volt az illető, amikor összejöttek?XD

2023. febr. 8. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
deficit a kobakban van, ami annal inkabb vezethet valashoz, mint egy elhanyagolt fizikum
2023. febr. 8. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyomjad csak a tesztoszteront, majd nagyot röhögünk rajtad maikor kihullik a hajad és megnő a csöcsöd és összemegy a farkad:D
2023. febr. 8. 14:47
 10/10 anonim ***** válasza:

En a tesztoszteron injekcióért vágnálak ki.

A 3 pfizerért csak akkor ha nem a munkad indokolta. Bar ennyi ésszel te max betont törni lehetsz jó.

2023. febr. 8. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!