Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyit javíthat egy pasi piaci értékén a kockás has?
Elkezdtem nyomulni netes randioldalakon, és haverom aki ebben jobban benne van annyit tanácsolt, hogy ne bonyolítsama a dolgot, a legjobb amit tehetek, ha kissé módosítok a sporttevékenységeimen, és valahogy kockásítom az egyébként is majd' nulla zsírral borított hasamat, és teszek ki kockás hasas képeket, aztán az eredmények jönni fognak. Mivel egyébként is rendszeresen sportolok ez nem lenne olyan nagy teher, és hát ezen már nem múljon a nagy szerelem:)
Mi a véleményetek, valóban ennyit számít a kockás has?:)
nálam semennyit
nekem az aputest jön be :)
Pasiként sztem semennyit.
Max elsöre kicsit vonzóbbnak tűnsz és ennyi.
Esetleg konditeremben több olyan nö van akinek ez tetszik.
Ugye a kockahas miatt inkabb felszinesnek fogsz látszani, akinek az a fontos, hogy külsöség legyen.
Nekem bejön nagyon, de ha ezzel pózolsz, akkor sóhajtok egyet és balra húzlak.
(Tipp: ha van váll- és mellizmod, az látszik pólóban is, és akkor nem szürnek ki rögtön az értelmesebb lányok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!