Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Az izmos, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az izmos, de nem kockás hasat is vonzónak tartjátok?

Figyelt kérdés

Évek óta teniszezem, szóval fizikailag is karban tartom magamat. A kondis haverjaim szokták egymásnak mutogatni, h mennyire kockás már a hasuk. Nekem is teljesen lapos és izmos, de mégsem kockás. Eddig nem is foglalkoztam vele, de úgy hallottam, h a kockás has sokkal vonzóbb a lányoknál. A simán csak izmos has nem annyira tetszetős?

Kérlek most csak erről írjatok, tudom, h nem csak a külső számít. 16f

2010. máj. 25. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Van olyan akinek az a lényeg, de nem mindenkinek. Nekem nem kockás, mégis bejövök sok nőnek.
2010. máj. 25. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Ténylg nem csak külső számit =) de nem is ska kockahas. Hidd el egy vékony kevésbé iuzmos sráccal többen randznának mint egy agyongyúrt fickóval aki már nem tudja egymáshoz tenni a kezét és az oldalát, szoval szerintem nem kell h agyongyúrt hasad legyen az is oylan jól néz ki ha láccik ralytad h sportolsz!
2010. máj. 25. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:

a sportolt izmos test sokkal jobb, mint a kondis..

amelyik csajnak van/volt köze a sporthoz, nagyobbra értékeli a te hasad mint egy kondival kigyúrt kockásat..:D

szerintem

2010. máj. 25. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kell kocka, legyen izmos és törjön el a csaj ujja, ha hozzányúl, miközben befeszíti a csávó:D

én azt szeretem:DD

2010. máj. 25. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem akarsz róla mutatni képet?:D
2010. máj. 25. 16:14
 6/8 anonim válasza:
nekem bejöna sima izmos has is:P:P a kockás is.. de az már nem annyira ha nagyon kockás.. sőt nem is tetszik:S:S inkább legyen finoman kidolgozott.. :P:P
2010. máj. 25. 16:18
 7/8 anonim ***** válasza:

ez a sportos:

[link]

es ez a kigyurt allat ( altalaban Bodyguard-ok)

[link]

2010. máj. 25. 18:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Vonzó hát:D De milyen hatást akarsz kelteni mondjuk a strandon? A kockástól azt mondom: "Uhh jó teste van" meg "Ahh" :D

A Tiedre azt mondom: "cukiiii" (Nekem a cuki jobban tetszik) :)

2010. máj. 25. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!