Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyszerű hasam van, kockás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyszerű hasam van, kockás izomzat nélkül, felejtsem el a csajozást?

Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, dehogy!Ha szétnézél a kevésbé izmos/kockahas, sőt, akár ducibb, alacsonyabb, vékonyabb pasiknak is van barátnőjük.

A nők se törvényszerűen modellalkatok, nem is kell annak lenni.

2022. jan. 24. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
A fejed belseje egyszerű.
2022. jan. 24. 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Aki a kondizást a nők miatt csinálja, hamar kiég. Akik izmosak a konditeremben, többnyire nem ezért csinálják.
2022. jan. 24. 10:53
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Nekem két párom volt, aki kondizott es mindkettőnek egy idő után baromi sok önbizalma lett, és nagyon el voltak telve maguktól, ami már a kapcsolatra is kihatott. Onnantól kezdve engem kifejezetten taszított ismerkedésnél, ha megtudtam, hogy a másik kondizik, mer tudtam, milyen lemondasokkal fog járni számomra is, ha valaki eletmodszeruen űzi ezt a sportot, úgyhogy én például nem szeretem a kockás hasat. Legyen lapos és nekem ez bőven elég, sőt, sokkal vonzóbb számomra.

23 N

2022. jan. 24. 11:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen
2022. jan. 24. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Engem a kigyúrt pasik sohasem vonzottak, sőt kifejezetten taszító. Akkor már legyen egy kis pocak, ne a külseje legyen a mindene. Nyilván egy elhízott az megint nem kellene.

De aki így gondolkodik, annak a fejében van a hiba, azon pedig semmilyen külső nem segít, max ideig-óráig

2022. jan. 24. 11:29
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

off-szezonban (szeptember végétől május elejéig) soha nincs kockás hasam

Ha 50 kilós girnyó pasi vagy, nem nehéz "kockás" hasat fenntartani, de ha van egy komolyabb izomtömeged, akkor a kockahashoz krwa kemény diéta kell, azt meg csinálja a f*szom egész évben.

2022. jan. 24. 11:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem vágysz kockákra?
2022. jan. 24. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Vadász has a nyerő :D
2022. jan. 24. 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Legyen a füzeted kockás. Az intelligencia szexi.
2022. jan. 24. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!