Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egyszerű hasam van, kockás izomzat nélkül, felejtsem el a csajozást?
Ugyan, dehogy!Ha szétnézél a kevésbé izmos/kockahas, sőt, akár ducibb, alacsonyabb, vékonyabb pasiknak is van barátnőjük.
A nők se törvényszerűen modellalkatok, nem is kell annak lenni.
Nekem két párom volt, aki kondizott es mindkettőnek egy idő után baromi sok önbizalma lett, és nagyon el voltak telve maguktól, ami már a kapcsolatra is kihatott. Onnantól kezdve engem kifejezetten taszított ismerkedésnél, ha megtudtam, hogy a másik kondizik, mer tudtam, milyen lemondasokkal fog járni számomra is, ha valaki eletmodszeruen űzi ezt a sportot, úgyhogy én például nem szeretem a kockás hasat. Legyen lapos és nekem ez bőven elég, sőt, sokkal vonzóbb számomra.
23 N
Engem a kigyúrt pasik sohasem vonzottak, sőt kifejezetten taszító. Akkor már legyen egy kis pocak, ne a külseje legyen a mindene. Nyilván egy elhízott az megint nem kellene.
De aki így gondolkodik, annak a fejében van a hiba, azon pedig semmilyen külső nem segít, max ideig-óráig
off-szezonban (szeptember végétől május elejéig) soha nincs kockás hasam
Ha 50 kilós girnyó pasi vagy, nem nehéz "kockás" hasat fenntartani, de ha van egy komolyabb izomtömeged, akkor a kockahashoz krwa kemény diéta kell, azt meg csinálja a f*szom egész évben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!